„Очаквам Валери Симеонов да отиде да спре и цигански сватби,

„Очаквам Валери Симеонов да отиде да спре и цигански сватби, ...

Волен Сидеров: Ако е последователен, Симеонов ще се заеме с шума от сватбите.


„Очаквам Валери Симеонов да отиде да спре и цигански сватби, които тормозят по няколко дни наред жилищни квартали в много градове на България. Това би било последователно действие, ако се вторачим само в заведения на Слънчев бряг, е едностранно”. Това обяви в предаването „Тази сутрин” лидерът на „Атака” и депутат от Обединените патриоти Волен Сидеров.
Валери Симеонов поиска събарянето на най-големите клубове в Слънчев бряг В същото време собственици на заведенията на Южния плаж се оплакаха, че от миналата година са подложени на постоянни проверки, които не откриват никакви нарушения
Неговият съвет към коалиционния му партньор Симеонов и министъра на туризма Николина Ангелкова е да поговорят и да се разберат. За мен е грешно през медии, през прокуратура, през институции да се разправят членове на едно и също правителство”, уточни лидерът на „Атака”.
Валери Симеонов даде Министерството на туризма на прокурор Конфликтът между него и министър Николина Ангелкова навлезе в нова фаза
При гласуването вчера в парламента Сидеров и още няколко депутати от „Атака” не подкрепиха внесения от Валери Симеонов доклад за 2017 г. за изпълнението на Националната стратегия за интегриране на ромите (2012-2020). Това не беше насочено към този, който го внася, аз съм против концепцията да има специални програми за интеграцията на група хора, това е обидно за самите роми, обясни Сидеров.

На въпрос възможно ли е наесен правителството да продължи да работи без Валери Симеонов той отговори, че управлението може без всеки, но не вижда основание за този въпрос.
Интеграцията на ромите скара ГЕРБ, БСП и Патриотите Чуха се и обвинения във фашизъм към управляващите
Относно проекта на Закон за българския език, внесен от Обединените патриоти, той уточни, че санкциите ще са за държавните институции, ако не използват книжовен български език. Не се отнасяло за партиите, депутатите и хората на улицата, това било въпрос на лична култура.

Вижте целия разговор във видеото:


Източник: btvnovinite.bg