Неправилен рап е името на първия самостоятелен албум на Ицо

Неправилен рап е името на първия самостоятелен албум на Ицо ...

Видео: Днес е премиерата на първия самостоятелен албум на Ицо Хазарта.Неправилен рап" е името на първия самостоятелен албум на Ицо Хазарта, чиито концерт-премиера е днес от 20.00 часа в Sofia Live Club. Билетите за него отдавна са разпродадени, но в следващите 6 месеца предстои дълга поредица от участия за неговото промотиране.

Албумът не минава без участие от страна на "Ъпсурт" - бийтовете в него са дело на Бат Венци. В "Неправилен рап" Ицо Хазарта е работил и с други изпълнители като Белослава и варненския рапър Явката ДЛГ.Видеоклипът на песента "Браво" от албума излезе през февруари и веднага се превърна хит, а към днешна дата клипът в "Ютюб" има над 8 милиона гледания.

Заглавието на следващия сингъл от албума е "Гладен", а неговата премиера ще е на концерта по време на връчването на наградите на БГ Радио на 22 май в Пловдив.

"Нямам претенции, че е нещо велико. Но е нещо мое", каза миналия уикенд в студиото на "Би Ти Ви" Хазарта. Той допълни, че няма никакви страхове, защото си е свършил работата в звукозаписното студио. "Страховете трябва да са за слушателите", се закани той.

Източник: dnevnik.bg