Босът на Локомотив (София) - Иван Василев отново използва медиите,

Босът на Локомотив (София) - Иван Василев отново използва медиите, ...

Босът на Локомотив : Не заслужавам тази помия!.


Босът на Локомотив (София) - Иван Василев отново използва медиите, за да заплаши "червено-черната" общност, че ще се оттегли от клуба сред края на сезона. Ето какво сподели той пред "Меридиан Мач".
Локомотив (София) се надява държавата да помогне за осветление на стадиона в "Надежда"
Локомотив (София) се надява държавата да помогне за осветление на стадиона в "Надежда"

Столичният клуб стяга празненство по случай 90-годишнината от основаването си

"Не съм решил дали ще остана. Има време до 1 юни. Това което се случи между мен и феновете, е много долно. Не бива да става в нито един клуб. Заех се сс този отбор заради феновете. Те ме молиха, защото знаят, че обичам да изпипвам нещата докрай. Не смятам, че заслужих тази помия. Толкова неща направихме. За базата, за школата, където започнахме от нулата", заяви той.

"За съжаление нещата през този сезон не се получиха, нищо че имахме по-голям бюджет. Имам обяснение за това, но не искам да влизам в подробности. Има хора, които оценяват какво съм направил, защото това е дружество на 90 години. Не са само 20 фена от София. От цяла България ми се обаждат за подкрепа. Просълзиха ме тези хора. Но разбирам, че има желаещи да дойдат и да поемат нещата. Жалкото е, защото става въпрос за наши хора, локомотивци. Който иска - аз съм готов да му отстъпя мястото си. Ще си тръгна с вдигната глава. Търсил съм инвеститори при лъвовете в Кения, в Египет, Виена. Водя хора, а те се отнасят с мен така. Но ви каня в неделя на честването, за да видите какво наистина е Локомотив. Голямо дружество, защото то не е само футбол. Жалко е, но трябва да си признаем, че у нас има само завист и злоба".
Локомотив (София) пуска безплатен вход за двубоя срещу Локомотив (Горна Оряховица)
Локомотив (София) пуска безплатен вход за двубоя срещу Локомотив (Горна Оряховица)

Източник: topsport.bg