Бизнес - НовиниБългарската агенция по безопасност на храните съвместно с Изпълнителната агенция

Българската агенция по безопасност на храните съвместно с Изпълнителната агенция ...

... несъответстващи на нормативната уредба по физикохимични показатели.За установените несъответствия при направените анализи са съставени 6 акта за установяване на административни нарушения.Данните са междинни. Проверките продължават.

Парламентарната група  на Демократична България ще внесе законодателство което да позволява

Парламентарната група  на Демократична България ще внесе законодателство което да позволява ...

... поеме оперативния контрол върху рафинерията", каза председателят на ПГ на "Демократична България" Христо Иванов. Той уточни, че това законодателство е изработено и днес ще бъде внесено.Европейският авиационен гигант Еърбъс   няма да бъде зависим от доставките на

Европейският авиационен гигант Еърбъс   няма да бъде зависим от доставките на ...

... се случи в рамките на месеци, а не на години",  заяви главният изпълнителен директор на подразделението за  отбрана и космическо пространство на "Еърбъс"  Михаел Шьолхорн.


Държавата да поеме временно контрола върху Лукойл по примера на

Държавата да поеме временно контрола върху Лукойл по примера на ...

... пък внесе интрига, като изкоментира, че според техни източници ДПС се включили в инициативата, защото искали да овладеят ръководството на "Лукойл" чрез подставени лица.    Очаквайте подробностиНа 1 декември 2022 г на официална церемония зa четвърта

На 1 декември 2022 г на официална церемония зa четвърта ...

... ЕООД, „тренкадис“ЕООДПроектът е изпълнен със средства от републиканския бюджет по програма „Ново строителство“ на Агенция „Пътна инфраструктура“.Издадено Разрешение за ползване № СТ-05-172 от 31.03.2022 г.Глобалният напредък към енергийна ефективност се ускори тази година в

Глобалният напредък към енергийна ефективност се ускори тази година в ...

... фокус на правителствата върху енергийната ефективност, което доведе до значителни подобрения в енергийната ефективност на автомобилите, уредите и сградите“, каза ръководителят на МАЕ Фатих Бирол.


Вицепремиерът Христо Алексиев предлага да се забрани износа на дизерово

Вицепремиерът Христо Алексиев предлага да се забрани износа на дизерово ...

... е залегнало в промените на Закона за корпоративното подоходно облагане.С получените приходи може се изработят мерки за компенсиране на най-уязвимите слоеве на населението и на бизнеса.ОП Социално предприятие за хора с увреждания – Пловдив ще

ОП Социално предприятие за хора с увреждания – Пловдив ще ...

... на 5-и декември, понеделник, в 11 ч., ще присъстват зам.-кметът Георги Титюков, директорът на Дирекция „Социална политика“ Веселина Ботева, директорът на Социалното предприятие Ванина Костадинова.Изследователски и развоен център за Европа откри в София компанията

Изследователски и развоен център за Европа откри в София компанията ...

... Фурунаши, посланикът на Япония в София Хироши Нарахира, Стамен Банковски от Японско-българската бизнес асоциация, председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев. Последвайте Епицентър.БГ вече и в  и !   


Българо египетски бизнес форум се проведе днес в морската столица по

Българо египетски бизнес форум се проведе днес в морската столица по ...

... проявиха интерес към варненски фирми, чиято дейност е свързана с производство на пробиотични препарати, на текстил и мебели, към хотелиерството и туристическата индустрия и други.

Авиостроителният гигант Airbus реши се откаже от използването титан закупен

Авиостроителният гигант Airbus реши се откаже от използването титан закупен ...

... мeтaлa зa Воеіng и Аіrbuѕ. Най-големите самолетостроителни компании се отказват от руския титан - с кой ще го заменят Доскоро производителите на самолети работеха с руската "ВСМПО-Ависма"


Рафинерията  в Приоло Сицилия на руския петролен гигант Лукойл е поставена

Рафинерията  в Приоло Сицилия на руския петролен гигант Лукойл е поставена ...

... инвазия в Украйна, започнала на 24 февруари.През септември германското правителство пое контрола върху дейностите на руската петролна група "Роснефт", която управлява там множество рафинерии в Германия.


Служебният министър на иновациите и растежа Александър Пулев обмисля да

Служебният министър на иновациите и растежа Александър Пулев обмисля да ...

... членове на Надзорния съвет са предприели самостоятелни действия за рефинансиране на капитала на държавната институция. Ако има достатъчно основания, ще бъдат сезирани прокуратурата и АДФИ.

Надзорният съвет на Българската банка за развитие ще възложи да

Надзорният съвет на Българската банка за развитие ще възложи да ...

... цели. Освен подпомагането на дребния и средния бизнес, другите са да регулира регионалните дисбаланси и да подпомага публичните политики на държавата.  Последвайте Епицентър.БГ вече и в  и !