Бг Нес - НовиниРумен Радев: За РСМ има национален консенсус, правителството трябва да е наясно

Румен Радев: За РСМ има национален консенсус, правителството трябва да е наясно ...

... на Република Северна Македония, нито въздушния суверенитет на България могат да бъдат обект на договорки. За човешки права няма пазарлък, заяви още Румен Радев. /БГНЕСКатегории:Тагове:


15 хил. ученици, студенти и учители ще трупат опит в чужбина

15 хил. ученици, студенти и учители ще трупат опит в чужбина ...

... сектор „Младеж“, проекти за малки партньорства в сектори: „Образование за възрастни“, „Училищно образование“, „Професионално образование“ и за „Солидарност“ по Програма „Европейски корпус за солидарност“. /БГНЕСКатегории:Тагове:


Байдън-Кишида: Общи усилия срещу Китай, Русия и ядрените заплахи

Байдън-Кишида: Общи усилия срещу Китай, Русия и ядрените заплахи ...

... както и движенията, свързани със съвместните учения на Китай и Русия", заяви японският министър-председател Фумио Кишида след разговорите с американския си колега Джо Байдън. /БГНЕСКатегории:Тагове:
Турските мечти за европейски газов хъб

Турските мечти за европейски газов хъб ...

... политиката и въпроса за Кипър, сухопътните терминали за втечнен природен газ имат повече смисъл", казва Щайн. "Финансово и политически е по-лесно." /БГНЕС-------------------------------------------Фулия Озеркан, „Франс прес“Категории:Тагове:Проф. Ангел Димитров: Не трябва да допускаме натиск, а да демонстрираме увереност

Проф. Ангел Димитров: Не трябва да допускаме натиск, а да демонстрираме увереност ...

... РСМ. Катарзисът трябва да се състои в РСМ, защото там критичен анализ на собственото минало все още не е направен“, подчерта проф. Ангел Димитров. /БГНЕСКатегории:Тагове:Мощи на светите братя Кирил и Методий идват в София за 24 май

Мощи на светите братя Кирил и Методий идват в София за 24 май ...

... Софийската митрополия уточняват, че това става с благословението на Негово Светейшество Софийския митрополит и Български патриарх Неофит и на Светия синод на Българката православна църква./БГНЕСКатегории:Тагове:

Плевнелиев: Петков няма право да диктува на президента, РСМ не прави нищо

Плевнелиев: Петков няма право да диктува на президента, РСМ не прави нищо ...

... за България – толкова повече популизъм в България, толкова повече криво разбран национализъм в България, толкова повече изолация, а оттам – и бедност, допълни Плевнелиев./БГНЕСКатегории:Тагове:


СЗО има данни за 92 случая на маймунска шарка от 12 неендемични страни

СЗО има данни за 92 случая на маймунска шарка от 12 неендемични страни ...

... открит и на други континенти. Напоследък е открит, между другото, в Австралия, Белгия, Великобритания, Германия, Испания, Италия, Канада, Португалия, САЩ, Франция, Швейцария и Швеция. /БГНЕСКатегории:Тагове:


Каримански: Компромисите приключиха, само споразумението е валидно

Каримански: Компромисите приключиха, само споразумението е валидно ...

... гражданите е едно от изключително важните неща и то залегна в нашето споразумение като предпоставка да се движат икономическите и финансовите процеси“, добави Каримански. /БГНЕСКатегории:Тагове:


Инж. Иван Иванов: Над половината от ВиК тръбите в страната са стари

Инж. Иван Иванов: Над половината от ВиК тръбите в страната са стари ...

... да бъдат обезпечени с пречистване на отпадъчните води“.Старата водопреносна мрежа в страната е и основната причина за загубите на вода, отчитани от ВиК дружествата. /БГНЕСКатегории:Тагове:Илия Налбантов: Отказът на България да предостави военна помощ за Украйна ще отблъсне бъдещи инвеститори

Илия Налбантов: Отказът на България да предостави военна помощ за Украйна ще отблъсне бъдещи инвеститори ...

... Ситуацията около Херсон е нормална и руските сили са изтласкани, затова хората искат да се върнат към нормалния си начин на живот, добави експертът. /БГНЕСКатегории:Тагове: