Бг Нес - Новини


Спортът обединява всички и ни учи да бъдем търпеливи да

Спортът обединява всички и ни учи да бъдем търпеливи да ...

... «ПроСпорт‘2022» за развитие на доброволчеството и на социалната мисия на спорта. Д-р Теодора Иванова връчи отличието в категория „Община“ на представителите на град Любляна. /БГНЕСКатегории:Тагове:
В рамките на работно посещение в Скопие министърът на външните

В рамките на работно посещение в Скопие министърът на външните ...

... на напълно оборудван кабинет за аудиометрия, който да се използва за преглед и установяване на различни разновидности на вербална патология при деца и възрастни. /БГНЕСКатегории:Тагове:


На редовното заседание Комисията по енергетика разгледа още в първата

На редовното заседание Комисията по енергетика разгледа още в първата ...

... е Ивайло Мирчев от Демократична БългарияТеменужка Петкова от ГЕРБ също заяви, че приветства проекта, но отбеляза, че имаме такъв закон в закона за енергетиката. /БГНЕСКатегории:Тагове:Липсват инвестиции в спортните съоръжения на Български стрелкови съюз Това

Липсват инвестиции в спортните съоръжения на Български стрелкови съюз Това ...

... съоръжения. Всяка община може да кандидатства за проект по наредба 4, както вече споменах. Ще направим представянето пред комисията за олимпийска подготовка“, завърши Лечева. /БГНЕСКатегории:Тагове:


Изолацията на Русия има своите исторически паралели Едно евентуално отслабване

Изолацията на Русия има своите исторически паралели Едно евентуално отслабване ...

... се разпорежда, както го е правела и преди през първата половина на XIX и втората половина на ХХ век. /БГНЕС---------------Георги Пашкулев, главен редактор на БГНЕС.Категории:Тагове:
Налице са притеснителни тенденции свързани с разпространението на наркотици най вече

Налице са притеснителни тенденции свързани с разпространението на наркотици най вече ...

... за осъществяване на очакванията на българските граждани. В случая - противодействие на престъпността и защита на българите и на нашите деца“, поясни още Иван Гешев./БГНЕСКатегории:Тагове:


Желко Копич напуска Ботев Пловдив съобщиха от пресслужбата на жълто черните

Желко Копич напуска Ботев Пловдив съобщиха от пресслужбата на жълто черните ...

... на договора. Задачите, които бяха поставени на специалиста, не бяха изпълнени.Клубът ще обяви в най-скоро време назначаването на нов старши треньор и треньорски щаб. /БГНЕСКатегории:Тагове:
Изкуството на дипломацията намира най силен израз в умението с една

Изкуството на дипломацията намира най силен израз в умението с една ...

... Еврогрупата за производството на евромонети в България. "С една дума ние вършим своята работа, нека и народните представители да свършат своята", каза още служебният премиер./БГНЕСКатегории:Тагове:Под егидата на министрите на външните работи Николай Милков и

Под егидата на министрите на външните работи Николай Милков и ...

... представителите на бизнеса от България и РС Македония, както и подписване на различни бизнес споразумения, твърдят от външното министерство в Скопие. /БГНЕССкопие / РС МакедонияКатегории:Тагове:

Продължава ефективната стачка във външното ни министерство За пореден ден

Продължава ефективната стачка във външното ни министерство За пореден ден ...

... парламентарна комисия. Според синдикатите във ведомството то е недостатъчно.Позицията на политическото ръководство на МВнР остава непроменена - търсят се възможни решения за справяне с проблема./БГНЕСКатегории:Тагове:Инцидентът от 3 октомври на границата незабавно беше разследван от

Инцидентът от 3 октомври на границата незабавно беше разследван от ...

... да се уверят лично как се охранява границата, каза Демерджиев. В резултат австрийският посланик е посетил българо-гръцката и българо-турската граница, като отзивите са били добри./БГНЕСКатегории:Тагове:Турция продължава успешното си развитие въпреки сериозните предизвикателства сред които

Турция продължава успешното си развитие въпреки сериозните предизвикателства сред които ...

... на страната ще намалее от началото на годината и че увеличението на цените в Турция ще стане по-контролируемо още през февруари./БГНЕС, Анадолска агенцияАнкара / ТурцияКатегории:Тагове:Президентът на Украйна Володимир Зеленски посети войските в източната част

Президентът на Украйна Володимир Зеленски посети войските в източната част ...

... беше обвинен Киев.По-късно руският президент Владимир Путин се срещна с висши служители, за да обсъдят "вътрешната сигурност", но други подробности не бяха дадени./БГНЕСКиев / УкрайнаКатегории:Тагове:

Депутатите ще гласуват на първо четене Законопроект за противодействие на

Депутатите ще гласуват на първо четене Законопроект за противодействие на ...

... частта му преминаваща през територията на Република България в участъка Видин – Кулата, магистрала „Хемус“ и магистрала „Черно море“.В петък ще бъде парламентарният контрол. /БГНЕСКатегории:Тагове:
На редовното си заседание служебният кабинет ще одобри допълнителни разходи

На редовното си заседание служебният кабинет ще одобри допълнителни разходи ...

... дарби от държавни, общински и частни училища.Ще бъде взето решение и за приемане на списък със защитените детски градини и защитените училища в България. /БГНЕСКатегории:Тагове:


Изплащането на пенсиите през декември 2022 г чрез пощенските станции

Изплащането на пенсиите през декември 2022 г чрез пощенските станции ...

... Националния осигурителен институт към осигурените лица и пенсионерите, се актуализира всеки месец и е достъпен през интернет страницата на института, рубрика „Календар на плащанията“. /БГНЕСКатегории:Тагове:Мароко се класира за четвъртфиналите на Световното първенство по футбол

Мароко се класира за четвъртфиналите на Световното първенство по футбол ...

... в Русия загуби от домакините при наказателните удари. Мароко ще играе с победителя от последния осминафинал в Катар между тимовете на Португалия и Швейцария. /БГНЕСКатегории:Тагове:
И по време на второто заседание на временната парламентарна комисия

И по време на второто заседание на временната парламентарна комисия ...

... били обвързани с меморандума.Росен Христов му отговори, че меморандумът е толкова всеобхватен, че тези проекти попадат в меморандума, но нямат конкретни данни за това. /БГНЕСКатегории:Тагове:


Ако тази седмица Хърватия получи разрешение да се присъедини към

Ако тази седмица Хърватия получи разрешение да се присъедини към ...

... да се атакуват организаторите и бандите, които ръководят трафика. Хората, които се задържат от полицията са последните във веригата на трафика (шофьорите), заявиха от Загреб.Категории:Тагове:
В навечерието на един от най светлите Християнски празници Рождество

В навечерието на един от най светлите Християнски празници Рождество ...

... зала на Софийска опера и балет и ще бъде открит от Негово Преосвещенство Белоградчишкия епископ Поликарп.Билети можете да откриете в мрежата на Eventim: https://www.eventim.bg/bg/bileti/novorozhdenie-sofiya-sofiyska-opera-i-balet-598605/event.html /БГНЕСКатегории:Тагове:Работата за присъединяването ни към Шенген продължава на всички нива

Работата за присъединяването ни към Шенген продължава на всички нива ...

... на Русия в Украйна и политическото сътрудничество са сред основните теми, които обсъждат държавните и правителствените ръководители с лидерите на шестте страни от региона. /БГНЕСКатегории:Тагове:
Вчера президентът Румен Радев заяви че проектът Продължаваме промяната е

Вчера президентът Румен Радев заяви че проектът Продължаваме промяната е ...

... китайското правителство. След като аз намерих тези клиенти. Софтуерът беше собственост на компанията, а той просто го взе и го продаде сам", пише още Трифонов./БГНЕСКатегории:Тагове:


Бизнесменът Драган Шолак опровергава публикациите че е придобил мажоритарния пакет

Бизнесменът Драган Шолак опровергава публикациите че е придобил мажоритарния пакет ...

... съдържа подобни твърдения, трябва да се счита за спекулативна и невярна", се казва в официалното становище на председателя на Надзорния съвет на United Group. /БГНЕСКатегории:Тагове: