Бившата тенис звезда Анна Курникова разкри защо все още не

Бившата тенис звезда Анна Курникова разкри защо все още не ...

Анна Курникова разкри защо още не се женят с Енрике Иглесиас.


Бившата тенис звезда Анна Курникова разкри защо все още не се е омъжила за певеца Енрике Иглесиас, макар двамата да са заедно вече 18 години, а в края на 2017-а станаха родители на близнаци.
View this post on Instagram
Both of you make me live better every day You are exciting @enriqueiglesias @annakournikova #annakournikova #annakournikovafans #enriqueiglesias #enrique #both

A post shared by Annakournikova (@annakournikova_lover) on Jul 14, 2019 at 7:04am PDT

Рускинята каза, че сватбата не е гаранция за щастлив семеен живот. 

"Самата сватба не е важна за мен. Не мисля, че един подпис може да те накара да обичаш повече човека до себе си. Важното е да има откритост и уважение. При нас с Енрике го има. Разбира ме се чудесно и това е най-важното", обясни тя.
View this post on Instagram
Making of the cover @cosmopolitan_russia #cosmo25

A post shared by Anna Аня (@annakournikova) on May 30, 2019 at 9:17am PDT

Преди време и Иглесиас отбеляза, че сватбата не е важна за него, като допълни, че е от семейство на разведени родители и това също е повлияло на решението му да не се жени.
View this post on Instagram
The most adorable daddy in the car with Lucy and Nico! Safe drive Enrique! 14 day of #30dayenriquechallenge @enriqueiglesias in a car! #enriqueiglesias #despuesqueteperdi #subemelaradio #movetomiami #enriqueiglesiasforever #eifans #icanbeyourherobaby #enriquemyhero #mancrush #myhero #enriqueiglesiasismyhero #enriquemylove #enriqueiglesiasfans #youcantakemybreathaway #enriqueiglesias2019 #enriqueiglesiasbelarus #enriqueiglesiasminsk2019 #enriqueminsk #EnriqueIglesias #IGLESIAS_MINSK #энрикеиглесиас2019 #энрикеиглесиас #энрикеиглесиасминск2019 #энрикеиглесиасминск #энрикеминск #ИГЛЕСИАС_МИНСК #энрике

A post shared by Irina ei fan Belarus (@enriqueiglesias_belarus) on Jul 14, 2019 at 2:24am PDT

Източник: sportal.bg