Актуални Новини - Новини
Полският министър на външните работи Збигнев Рау е подписал дипломатическа

Полският министър на външните работи Збигнев Рау е подписал дипломатическа ...

... на посещението ѝ във Варшава във вторник.На снимката: Полският външен министър Збигнев Рау подписва в централата на външното министерство във Варшава, 3 октомври 2022 г.

Камион на НАТО катастрофира край Монтана  Двама души са пострадали  водачът

Камион на НАТО катастрофира край Монтана  Двама души са пострадали  водачът ...

... таван в канавката. Инцидентът е станал на мокър път. Двамата пострадали са настанени в болницата в Монтана. Разследването на инцидента е поела военна прокуратура - Плевен.
Европейската комисия одобри първата голяма инфраструктурна програма за България за

Европейската комисия одобри първата голяма инфраструктурна програма за България за ...

... и алтернативни горива, ще подобрят качеството на пътната, железопътната и морската инфраструктура и ще допринесат за намаляване на вредното въздействие на транспорта върху околната среда.
Малките и средни предприятия са гръбнакът на икономическата ни система

Малките и средни предприятия са гръбнакът на икономическата ни система ...

... Международната конференция се организира от Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия съвместно с Българска търговско-промишлена палата и Съветът по инвестиции към БТПП.

Британският търговски параход SS Mesaba изпраща предупредително радиосъобщение до Титаник

Британският търговски параход SS Mesaba изпраща предупредително радиосъобщение до Титаник ...

... взаимодействат с физическите и биологичните процеси, което от своя страна може да ни помогне да подкрепим развитието и ръста на морския енергиен сектор", заключават учените.Чеченският лидер Рамзан Кадиров съюзник на президента Владимир Путин обяви днес че

Чеченският лидер Рамзан Кадиров съюзник на президента Владимир Путин обяви днес че ...

... оръжия, прикрепени към кръста им, които стрелят с ракетни установки и картечници. На моменти тийнейджърите се усмихват, докато стрелят, или правят жест с вдигнат палец.Тройно увеличение на търсенето на климатици спрямо предишни години отчитат търговци А при продажбата на конвектори е

Тройно увеличение на търсенето на климатици спрямо предишни години отчитат търговци А при продажбата на конвектори е ...

... Тройно увеличение на търсенето на климатици спрямо предишни години отчитат търговци. А при продажбата на конвектори е двойно. Заради бума на поръчки практически става невъзможно да се задоволи изцяло търсенето на пазара, съобщават от Bulgaria ON AIR.

Изборите отминаха ясни са резултатите Лидерите на партиите обаче мълчат

Изборите отминаха ясни са резултатите Лидерите на партиите обаче мълчат ...

... се сърдят, политическите субекти трябва да анализират резултатите и ясно да си дадат сметка къде бъркат. Интересни времена предстоят. Дано да не са много тежки", отбелязва той.


Шведският учен Сванте Паабо е тазгодишният носител на Нобеловата награда

Шведският учен Сванте Паабо е тазгодишният носител на Нобеловата награда ...

... палеогенетиката, той е работил широко върху генома на неандерталците.Лауреатите за Нобеловата награда за физиология или медицина се избират от Кралския Каролински медицинско-хирургичен институт в Стокхолм.


Столичната община налага глоба от 100 000 лв на Трейс

Столичната община налага глоба от 100 000 лв на Трейс ...

... културата от 2016 г., те са обявени за единична урбанистична и архитектурно-строителна културна ценност.За допуснатото умишлено увреждане е изпратен сигнал и до Софийска градска прокуратура.