Наставникът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович беше много доволен от

Наставникът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович беше много доволен от ...

Акропович: Левски има много добри единици, но се справихме.


Наставникът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович беше много доволен от победата с 1:0 над Левски. "Смърфовете" нанесоха първо поражение на съперника, който сдаде първото място в класирането.

"Както и казах преди мача, стигнахме до победата с война на терена. Левски има много добри единици, които могат да вземат всеки мач. Нашите крайни нападатели натискаха бековете им, търсехме контри. Притиснаха ни след почивката, но ние се отбранявахме добре и се справихме. Много е важно да водиш в резултата, за да играеш своя стил. В края на мача имахме още 3-4 шанса, които просто трябваше да реализираме. Нашите играчи обаче вече не бяха свежи в атака. Беше чудесно, че не дадохме на Левски да създаде преди почивката. Това си говорихме с тях преди мача, такива ми бяха изискванията и те ги изпълнихме", коментира Акрапович.

"Исках с три подавания да изнасяме, за да можем да атакуваме през бековете им, защито и те са постоянно в атака. Получиха ни се нещата. Понякога правиш неща, които не са популярни, но се получават. Банович беше контузен, ставаше добре, но се контузи още веднъж, макар и не страшно. Но Димитър Илиев се включи добре на неговото място и всичко е наред. Труден мач стана и е логично да излезем с няколко контузии. Все пак играхме с лидера в класирането. Янко Ангелов не игра много мачове и затова е логично, така и с другите двама, които напуснаха с травми. Не е толкова лесно, както всички мислят. По един начин се играе с лидерите, по друг с тези надолу в класирането. По-слабите отбори се борят за живота си, трябва да променим реда и дисциплината в защита и всичко ще си дойде на мястото", завърши Бруно Акрапович.
Първа лига 8 кръг, неделя 16 септември Локомотив (Пловдив) 1:0краен резулат Левски

Източник: sportal.bg