Карлос Алкарас отново изглежда във формата, която му позволи да

...
 Карлос Алкарас отново изглежда във формата, която му позволи да
Коментари Харесай

Алкарас: Медведев е най-добрият в света към момента, но знам как да го победя

 Карлос Алкарас още веднъж наподобява във формата, която му разреши да се трансформира в най-младия международен номер едно и не загуби нито един сет по пътя си към финала в Индиън Уелс. Самият Феликс Оже-Алиасим показа, че в никакъв случай не е срещал противник, който играе с такава експанзия и в същото време позволява толкоз дребен брой неточности. Испанецът обаче ще излезе против различен тенисист, чиито умения на корта будят също толкоз огромен почит, а точно Даниил Медведев. Руснакът се намира в серия от 19 следващи победи, единствено че младежът наподобява подготвен да прекъсне забележителната поредност на московчанина и по този начин да си върне назад трона в международния тенис:

" Когато го срещнах на Уимбълдън, то аз занапред навлизах в ATP Тура, до момента в който той беше втори в ранглистата, тъй че този мач ще бъде напълно друг. Знам, че още веднъж ще стана номер едно в света, в случай че печеля финала, само че се пробвам да не мисля прекалено много за тази възможност. Срещу мен ще излезе извънредно тежък противник и съм съсредоточен напълно върху идния дуел, с цел да направя съвършено нещата на корта и да изградя верния тактически проект.

Медведев
Абитуриентски мъжки костюми
е същинска стена, която връща всяка една топка в корта. Невероятно е какъв брой обратно стои на ретур и все пак съумява да се задържи в последвалото разиграване и най-после да го завоюва. Със сигурност би трябвало да продуцирам най-качествените си удари, с цел да имам късмет да направя уинър против него. В момента Даниил е най-хубавият състезател в света и постоянно съм считал, че би трябвало да побеждаваш най-хубавите, в случай че искаш ти да бъдеш на тяхното място. Той се намира във фантастична серия, само че знам по какъв начин да го победя и ще покажа всичко, на което съм кадърен " - съобщи топ поставеният в Индиън Уелс.

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg