Тежката дума, моралът и достойнството са по-важни от един подпис.

...
 Тежката дума, моралът и достойнството са по-важни от един подпис.
Коментари Харесай

Балабанов, ИТН: Кое е по-важно подписът или достойнството?

 

Тежката дума, моралът и достолепието са по-важни от един автограф. Така депутатът от ИТН Станислав Балабанов изясни за какво партията няма желание да подписва съглашения с никого за поддръжка за кабинета на проектопремиера Пламен Николов.

Становището срещу съглашение идва на фона на твърдото мнение, изразено през вчерашния ден от пленума на Българска социалистическа партия, че такова е извънредно належащо. 

В коридорите на Народното събрание той разяснява: " Чакаме всички да се лишат от страстите си и да постъпят практично. Какво значи чакате ли ги? Тук сме в най-представителната постройка, в случай че някой желае да беседва, да заповяда. Постигнато е единодушие по най-важните тематики ". 

По думите му е значимо да има кабинет, само че в случай че не срещнели поддръжка за него, евентуално се тръгвало към нови избори.

Надяваме се на изясненост още тези дни за първия мандат, добави той. 

" Има ясни цели, какво значи подписът? Най-много разчитаме на поддръжка от Демократична България и ИБГНИ. Да не стане след това по този начин, че да се чудят кой спря концепцията за смяна ", отсече Балабанов.

Той не разяснява дали Има Такъв Народ биха подкрепили вероятно продължение на състава на служебното държавно управление. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР