Селекционерът на Германия Ханзи Флик призна, че отборът е изиграл

...
 Селекционерът на Германия Ханзи Флик призна, че отборът е изиграл
Коментари Харесай

Бяхме прекалено пасивни в началото, призна Флик

 Селекционерът на Германия Ханзи Флик призна, че тимът е изиграл две радикално разнообразни полувремена против Белгия. Бундестимът загуби контролата в Кьолн с 2:3. 

“През първия половин час бяхме прекомерно пасивни и внимателни. Не успяхме да сложим противника напрегнат и Белгия отчетливо ни надигра. След почивката функциите се размениха и започнахме да действаме по-стабилно. Показахме пристрастеност и предпочитание ”, показа Флик. 

“Когато станахме по-агресивни, се видя, че Белгия също позволява неточности. Важно е да продължим да работим над това по кое време да стартираме да пресираме. Огромни благодарности към публиката, която усети, че поставяме старания да обърнем мача, и ни поддържа ”, добави наставникът на Бундестима. 
 Белгия наказа безобразната немска отбрана Белгия наказа безобразната немска отбрана
Той разяснява и насилствената промяна на Леон Горетцка, която тормози почитателите на Байерн (Мюнхен) в навечерието на огромното дерби против Борусия (Дортмунд). 

“Контузията на Горетцка? Още не знам детайлности, само че той е в положително насторение. Мисля, че няма нищо съществено и Леон ще може да играе в събота ”, съобщи Флик.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР