бе едно от най-дългоочакваните събития за тази година, още повече,

...
 бе едно от най-дългоочакваните събития за тази година, още повече,
Коментари Харесай

Гледай финала Италия - Англия по ТВ - ето къде!

 бе едно от най-дългоочакваните събития за тази година, още повече, откакто бе отсрочено с година заради епидемията от ковид. Началото на шампионата бе поставено на 11 юни в Рим, а един месец измина като че ли незабелязано, с цел да пристигна момента, в който е ред на грандиозния край.

50 мача и безчет страсти по-късно - един от тимовете, които сложиха началото на Евро 2020, ще вземат участие и в последната борба. Разбира се, става въпрос за  , която впечатли с представянето си и с опцията да съхранява и употребява два образа - атакуващ и атрактивен, както и отбранителен и удобен (за който знаем от години, че е в кръвта на страната).
 Битката за Европа: Италия излиза против Англия на Уембли Битката за Европа: Италия излиза против Англия на " Уембли "
Европейското състезание по футбол бе едно от най-дългоочакваните събития за тази година, още повече, откакто бе отсрочено с година пор...

" Скуадра адзура " продължава и умопомрачителната си серия без проваляне, като тя към този момент възлиза на цели 33 дуела. Рекорди и достижения обаче остават на назад във времето, защото сега мислите на всички в страната са ориентирани към едно - трофеят.

Той обаче ще бъде извоюван извънредно мъчно, защото насреща стои  , която е зажадняла от години за този трофей и освен, че не го е печелила в никакъв случай, само че и даже няма записано присъединяване във финалната среща. 

" Трите лъва " се показаха спорно на Евро 2020, само че демонстрираха качествата си в най-важните моменти и използваха тъкмо толкоз, колкото бе належащо. Те имат и преимущество, защото изиграха единствено един мач надалеч от вкъщи - 1/4-финала против Украйна. Във всички останали бяха домакини, което им спести хиляди километри в път и им обезпечи скъпа поддръжка от трибуните.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР