...
                    
Коментари Харесай

 „Инвестбанк“ АД с нов корпоративен сайт

                          

Считано от 06.10.2021 година „ Инвестбанк “ АД е с нов двуезичен корпоративен уебсайт. Новият уебсайт на банката е с осъвременена визия в сходство с модерните уеб интерфейси и съчетава новаторски благоприятни условия за оптимизация и положително потребителско преживяване.
Отчитайки потребителските потребности, новата конструкция и дизайн на страниците подхождат на най-съвременните графични трендове. Модерна визия и дизайн, комфортни функционалности и потребителски интерфейс улесняват навигацията и бързия достъп към обособените менюта.
Проектът е създаден взаимно с екипа на СтудиоХ, а в процеса на работа, приоритет е построяването на комфортен и user-friendly корпоративен уеб уебсайт с риспонсив дизайн, предоставящ елементарно потребление на наличието.
Потребителите на ibank.bg получават опция за лесна ориентировка в навигационните менюта и бърз достъп до канали за продажба на банката като платформите за онлайн кандидатстване за  и отдалечено разкриване на депозит напълно онлайн.  
В обособената продуктова онлайн продажбена платформа към корпоративния уебсайт на банката е включен и микросайта  „ Удобно за теб “, посредством който може да се съобщи както заем, по този начин и кредитна карта. Има вход и към, а Интернет банкирането също e с нова начална страница.
С цел основаване на оптимално облекчение за клиентите, информацията в уеб страницата е по-добре структурирана, а създадените калкулатори заемат централно място  в уеб страницата. Сайтът е съчетаем с всички браузъри и техните най-актуални версии.
Изцяло променената визия на уеб страницата съставлява стадий от динамичния напредък на „ Инвестбанк “ АД и развиването на банковото обслужване. При разработката на уеб страницата са употребявани всички положителни практики за основаване на висока сигурност и бързо деяние на уеб страницата.
Сайтът е номиниран в Конкурса Сайт на годината, направление Корпоративен уебсайт и ще се състезава с още 17 други участника за влиятелното отличие.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР