№ 3 в листата с кандидат-народни представители на ПП Републиканци

...
№ 3 в листата с кандидат-народни представители на ПП Републиканци
Коментари Харесай

Панайот Кискинов, кандидат за народен представител от ПП Републиканци за България Варна: Предлагаме едногодишна данъчна ваканция за работещите в туризма!

 № 3 в листата с кандидат-народни представители на Политическа партия " Републиканци за България “ във Варна е Панайот Кискинов. Той е фамилен с две деца. Завършил Юридическия факултет на Висшата академия на Министерство на вътрешните работи - ВИПОНД,със компетентност " Национална сигурност ". Експерт в областта на маркетинга и търговията с редица професионални документи. Работи в интернационална компания като търговски шеф. Консултант на български и задгранични компании, свързани със основаването и развиването на търговски структури и пазари.

" Мотивиран съм да работя крепко за решение на най-наболелите проблеми на хората и да допринеса тези проблеми да бъдат решени ", показа за Varna24.bg Панайот Кискинов.

Ето какво още съобщи регионалният координатор на партията за Варна:

" Ние не сме лидерска партия, всички управнически органи в Политическа партия Република България има мандатност и по правилник не могат да бъдат такива повече от два мандата. Политическа партия Република България залага не на политици, а на нови лица млади българи, с експертиза с висок образователен ценз потвърдили се в своите специалности.

Ние изрично декларирахме, че ще работим с и за всички български жители без значение от тяхната религиозна принадлежност, и не инцидентно в нашия политически план намират своето място хора от разнообразни етноси. Ние имаме и сме една от дребното политически партии, с подготвена управническа стратегия по всички секторни политики основана от експерт-координатори и работните им групи по тези секторни политики.

За разлика от политическите ни съперници ние ще извеждаме проблемите в другите браншове и ще даваме съответни решения за тях. Вие знаете, че гръбнакът на едно общество се крепи на няколко опорни точки, за това ние от Политическа партия Република България сме подготвени да работим за цялостен рестарт на просветителната ни система на всички равнища.

Сред акцентите в предизборната ни стратегия в областта на образованието са няколко значими неща. Ние предлагаме наложително приблизително образование на всички български жители. Увеличаване на средствата за обучение, като безспорен приоритет би трябвало да бъде инвестицията в хора и тяхното професионално образование.

Ние ще работим за незабавни промени в бранш опазване на здравето. Приоритет ще ни бъде унищожаване на монопола от здравната каса, еднакъв достъп до качествено опазване на здравето на хора с ниски приходи поданици на дребни отдалечени обитаеми места, хора страдащи от хронични болести, както и хора от разнообразни етнически групи.

На трето място ще работим за облекчение на дребния и междинния бизнес в страната ни и премахването на принуда от всевъзможен вид по отношение на него. Всички знаем, че дребни и междинни предприятия съставляват 80% от Брутният вътрешен продукт на страната ни. Ще работим за вярното разпределение на средствата от еврофондове, а не както до момента няколко огромни компании да усвояват средства, които се отпускат България да бъде подкрепена за стопански напредък и догонване на развитите европейски страни. Да може българския жител да се усеща убеден и да има нужното самочувствие.

Варна е сезонен град и с настъпването на пандемията дейния туристически сезон се стопи от 5 на 2 месеца. Това се отрази съществено върху приходите на популацията, както на директно засегнатите в туризма, по този начин и на работещите в съпътстващите браншове катпроизводство, доставка на артикули и услуги.

За развиването на област Варна, като част от Черноморски регион, предлагаме развиването на целогодишен туризъм и превръщането ни в атрактивна туристическа дестинация, като се подтиква оздравителния, спортния, културно-историческия, опознавателния и конгресния туризъм.

Предлагаме едногодишна данъчна почивка за хотелиери, ресторантьори и туристически организации. Държавата да подсигурява безлихвен заем за притежателите на подобен вид бизнес.

Предлагаме да има строга финансова дисциплинираност и опазване на плоския налог, който потвърдено покачва приходите в бюджета.

Ние от Политическа партия Република България само потърсихме и чухме гласът на българите отвън граница. Имах опция да вземам участие в няколко онлайн конферентни диалози с наши сънародници от разнообразни точки на света и всички те сложиха едни и същи проблеми /икономически, обществени и политически/. Това са към два милиона души като ние предлагаме да бъде основано Министерство на Българите в чужбина.

Да бъде основан 32 МИР на тези хора, както и правото им за електронно отдалечено гласоподаване за българи в чужбина. Възможност на хора с двойно поданство да бъдат претенденти за народни представители.

Аз като регионален координатор на Политическа партия Рб имах опцията, през последните няколко месеца да бъда измежду хората от всички общини на територията на варненска област и да се докосна до техните проблеми, и повярвайте ми всички те са от битово-икономически и здравословен темперамент, сънародниците ни са гладни и заболели.

Няколко пъти посещавах региони със смесено население, с тези хора за жалост не работи никой и приказките за интеграция не съществуват. Те биват търсени единствено и само когато наближават избори, тъй като гласовете им стават доста значими и атрактивни.

Пожелавам триумф на всички политически партии и обединения в тази конкуренция с зов да има конфликт на политически идеологии и управнически решения, а не на задкулисие, реваншизъм и нецензурност.

Обръщам се към гласоподавателите с молба да създадат своя избор на 04.04.2021 г.  по съвест, тъй като от всички нас зависи бъдещето на нашите деца и просперитета на страната ни в утрешния ден.

Изберете номер 21 в интегралната бюлетина и гласувайте за Политическа партия " Републиканци за България, с цел да върнем републиката в ръцете на българите “, сподели в умозаключение Панайот Кискинов.

Повече вижте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР