Излежаващият 8-годишна присъда Янко Ваташки – Лудия не можел да

...
Излежаващият 8-годишна присъда Янко Ваташки – Лудия не можел да
Коментари Харесай

Янко Ваташки - Лудия бесен на Соня Немска: Не искам дъщеря ми да става манекенка, там е развъдник на ...

Излежаващият 8-годишна присъда Янко Ваташки – Лудия не можел да си откри място от гняв в пандиза. Причината е, че някогашната му жена – провалената чалга певица Соня Немска записала 16-годишната им щерка Рая на курсове за манекенки във „ Визаж”, писа „ Уикенд “.

Пред съкилийници Ваташки ожалил, че поради въпросните курсове момичето си развалило триумфа в гимназията. „ Преди имаше единствено шестици и на места някоя петица. Сега си е влошила оценките. Къде й е акъла на Соня?”, недоволствал Лудия.

По-голямото му безпокойствие обаче идвало оттова, че смятал стилните организации за нещо като развъдници на елитни проститутки. И никак не си представял, че родната му щерка може да се подвизава в сходна среда. Ваташки желал дъщеря му да приключи гимназията с отличен триумф, и по-късно да кандидатства в университет у нас или в чужбина. Общи познати на бившето семейство също недоволствали от решението да попфолк певицата да прати дъщеря им във „ Визаж”.

Тийнеджърката Рая е плод на двегодишната връзка сред Соня Немска и Янко Ваташки. Двамата се разделят малко след раждането на щерка им.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР