Манчестър Юнайтед няма да се спре в опитите си да

...
Манчестър Юнайтед няма да се спре в опитите си да
Коментари Харесай

Юнайтед няма да се спре, доакто не вземе халф на Нюкасъл

Манчестър Юнайтед няма да се спре в опитите си да закупи полузащитника на Нюкасъл Юнайтед Шон Лонгстаф през трансферното лято. „ Червените дяволи” към този момент си осигуриха услугите на крилото на Суонси Сити Даниел Джеймс, откакто уелсецът парафира дълготраен договор с клуба от „ Олд Трафорд”.

Английският The Mirror написа, че Лонгстаф е второто най-искано попълнение от Оле Гунар Солскяер. Все отново халфът приказва пред малкия екран на „ свраките” преди броени дни и там показа, че избира да остане в клуба до река Тайни, в сравнение с да се причислява към Юнайтед. Въпреки това от северозападния тим ще опитат да форсират договорка с Нюкасъл, като сложат на масата 25 милиона паунда за услугите на футболиста.

Лонгстаф, който в този миг се лекува от контузия в коляното, има един гол в девет мача в Премиър лийг за Нюкасъл през сезона. 21-годишният футболист е считан за идеалното попълнение в „ новия” тим, който персонално Солскяер желае да построи – събран от млади, британски футболисти. Юнайтед също по този начин желае да притегли централен бранител, както и краен нападателен футболист преди старта на сезон 2018/19.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР