Юлиан Константинов потвърди слуховете, че се е разделил с майката

...
Юлиан Константинов потвърди слуховете, че се е разделил с майката
Коментари Харесай

Юлиан Константинов се разведе

Юлиан Константинов удостовери слуховете, че се е разделил с майката на децата му. Това се случи в ефира на " На кафе ", откакто се обърна към Юлия с " някогашната ми жена ". " Каквото съм споделил, това е, не е изключително значимо ", разяснява по-късно артистът пред " България през днешния ден ". 

За раздялата в семейство на Константинов се спекулира от известно време. Твърди се, че Юлия го хванала в изневяра с млада русокоска от Пловдив и отказва да му елементарни. Впоследствие тя взима тежкото решение да постави завършек на дългогодишната им обич. 

Романсът на Юлиан и Юлия започва преди повече от 30 години, когато се срещат в трамвай No.9. Съвпадението на имената не е само. Оказа се че братята и на двамата учат в един и същи клас и даже носят едно и също име – Пламен. Именно волейболната звезда Пламен Константинов сватосва брат си и красивата си позната. Минават 10 години преди Юлиан да се реши да й предложи. Първата крачка до известна степен прави Юлия, която се мести да живее у тях. Пред входната врата на дома им тя получава предложение за брак. Певецът пада на колене и поставя на ръката й пръстен с дванадесет диаманта, който се предава от потомство на потомство. Юлия е петата жена в рода, която носи старинното украшение. Сватбата им е през 1998-а в храма „ Александър Невски “. През 1992-а стартира оперната кариера на Юлиан в Софийската опера. За 10 години навърта шеметни триумфи – приветстват го в Миланската канара, Ковънт Гардън, виенската Щатсопера, Дойче опер в Берлин, спектакъл Реал в Мадрид, в Билбао Женева, Токио, Тел Авив, Рио де Жанейро, Буенос Айрес и доста други. Юлия е обиколила половината свят с него, само че това не е живот за фамилен човек и той прекъсва кариерата си за няколко години.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР