Манчестър Юнайтед и Ювентус са все по-близо до това да

...
Манчестър Юнайтед и Ювентус са все по-близо до това да
Коментари Харесай

Юве разменя трима за Погба

Манчестър Юнайтед и Ювентус са все по-близо до това да реализират сделка за прехвърлянето на Пол Погба в посока Торино. Двете страни не престават договарянията между тях в Монако, като възможностите да се стигне до договорка са много съществени. " Старата госпожа " обаче няма да заплаща трансферна сума за французина, а ще замени трима играчи, с цел да си обезпечи неговите услуги, оповестява " Раи Спорт ".

Заради пандемията от ковид, която сложи множеството клубове в много затруднено финансово състояние, се чака през лятото да има доста покупко-продажби с замяна на играчи. Именно такава се чака да бъде и договорката за Погба. Заради високата пазарна цена на французина обаче Юве ще би трябвало да се раздели с цели трима свои футболисти, като се чака това да бъдат Аарън Рамзи, Адриен Рабио и Дъглас Коста.

На " Олд Трафорд " харесват качествата и на тримата им препоръчани играчи и са склонни да одобряват предлагането на торинци. В Юве пък са склонни да се разделят с Рамзи и Рабио, които пристигнаха като свободни сътрудници и за тях не е плащана трансферна сума. Коста пък постоянно получава травми и все по-рядко влиза в проектите на Маурицио Сари, тъй че и неговото неявяване няма да се усети изключително.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР