Ювентус смята да предложи на Рома размяна на играчи, твърди

...
Ювентус смята да предложи на Рома размяна на играчи, твърди
Коментари Харесай

Юве готов да размени Игуаин за Манолас

Ювентус счита да предложи на Рома замяна на играчи, твърди “Гадзета дело Спорт”. “Бианконерите” са подготвени да дадат нападателя Гонсало Игуаин за бранителя на “Вълците” Костас Манолас. Цената и на двамата футболисти е идентична - Манолас има уговорка за откупуване на стойност 36 милиона евро, а същата цена е заложена и в контракта на Игуаин. Освен това римляните не крият интереса си към аржентинския голаджия, а торинци напират за гръцкия бранител, тъй че договорката устройва и двата клуба.

В Рома към този момент търсят заместител на Един Джеко, който по всичко проличава, че няма да остане на “Олимпико”. Игуаин е един от играчите набелязани от “Вълците”. Подобна договорка с Юве има и още едно преимущество, че ключът няма да заплаща нищо и няма да натрупа отговорности, които да затруднят покриването на критериите за Финансов феърплей.

В Юве пък се оглеждат за умел бранител след раздялата с Андреа Бардзали и Мартин Касерес. Манолас се вписва в тези критерии.

Преди да се стигне до сходна замяна, тежката си дума би трябвало да каже и Челси. В момента Игуаин е чартърен на “Стамфорд Бридж”, като англичаните имат алтернатива за откупуване. На този стадий обаче наподобява малко евентуално тя да бъде задействана и по всичко проличава, че аржентинецът ще бъде върнат на Юве.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР