Номинациите за 70-те „Primetime Emmy Awards” (наградите Еми) бяха обявени

...
Номинациите за 70-те „Primetime Emmy Awards” (наградите Еми) бяха обявени
Коментари Харесай

Шест неща, които правят наградите Еми уникални тази година

Номинациите за 70-те „ Primetime Emmy Awards” (наградите " Еми " ) бяха оповестени в четвъртък в Лос Анджелис. И това може да е началото на нова епоха за церемонията, защото " Нетфликс " прекъсна 17-годишното царуване на HBO като най-номинирана кино компания, отбелязва БГНЕС.
Тазгодишните номинации за " Еми " също по този начин означават нов връх в признаването на разнообразни гении. От историческите достижения до неуспехите и изненадите, ето какво научихме за тазгодишните „ Еми “ номинации до момента:
1. Сандра О написа история
Сандра О е първата азиатска жена, която е номинирана в категорията за основна женска роля за облика на Ева Поластри в сериала за мистериозно ликвидиране на BBC America „ Killing Eve “.
2. Джон Леджънд: EGOT
Много малко реализатори са съумели да реализират статуса EGOT - което значи да имаш „ Грами “, „ Тони “, „ Оскар “ и „ Еми “ в офиса си. Такива са Одри Хепбърн, Мел Брукс, Джон Гилгуд и Упи Голдбърг.
Леджънт е номиниран за основната си роля в " Jesus Christ Superstar Live ", както и за продуцирането на въпросното шоу, дружно с Андрю Лойд Уебър и Тим Райс, които също са единствено на една „ Еми “ стъпка от всяко от своите EGOT. " Jesus Christ Superstar Live " получи 13 номинации, най-вече от всички музикални телевизионни излъчвания в историята.
3. Джонатан Ван Нес има шанс да бъде номиниран два пъти
Преди 14 години „ Queer Eye For The Straight Guy “ завоюва „ Еми “ и тази година стоплящия сърцето продукция Нетфликс симпатяга е с 4 номинации. Продуцентът на шоуто Джонатан Ван Нес е номиниран също за сериалите " Funny or Die web series “ и „ Gay of Thrones " и той чества по най-хубавия джонатовски метод.
Обикновено бихме имали потребност от най-малко шест кафета, с цел да реализираме неговото равнище на неспокойствие. Той написа в Instagram: " Това е необикновено, толкоз доста благодаря, толкоз доста обич, това е в името на всички наши фантазии ".
4. Битката " Нетфликс " и HBO продължава
Има най-малко 13 аргументи - „ Why “, „ The Crown “, „ Stranger Things “, „ The Good Place “ и безчет други неща, които помогнаха на " Нетфликс " да стане съществено огромно „ парче “ в света на броудкастинга през последните години. В резултат на това той наруши 17-годишното водачество на HBO.
" Нетфликс " има 112 номинации, до момента в който HBO е със 108 - в това число за продукции като „ Game of Thrones “ и „ Westworld “.
5. „ Еми “ към този момент не са „ годишните награди на модерното семейство “
На фона на ликуването и реакциите на някои от обичаните ни звезди, това не би било наградно шоу без няколко удара тук и там. Не е изненада, че комедията „ Roseanne “ беше значително пренебрегната след противоречивия туит на Розан Бар.
Затова пък Лори Меткалф съумя да завоюва номинация за поддържаща роля в комедия. За първи път от началото на сериала, продукцията на ABC - обичаното " Модерно семейство " не беше номинирана и нито една от звездите на сериала няма да се бори за премия.
6. Антъни Бордейн е с шест посмъртни номинации
Антъни Бордеййн: частично незнаен, получава няколко номинации за „ Еми “ единствено малко повече от месец след гибелта си през юни. Номинираното шоу на CNN за пътешествия и храни демонстрира пътувания на Бордейн по света в търсене на вкусна кухня и изследване на култури в малко известни страни.
Други, които са получили посмъртни номинации на " Еми ", са Одри Хепбърн, а неотдавна и Кари Фишър, която умря през декември 2017 година
Церемонията тази ще се организира на 17 септември и ще бъде водена от Майкъл Че и Колин Жост.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР