Акценти в утрешния брой Марица Уикенд:Тарикати лапат от незаконен паркингТарикати

...
Акценти в утрешния брой Марица Уикенд:Тарикати лапат от незаконен паркингТарикати
Коментари Харесай

Четете в Марица: Вдигаме къщи за бедни с 3 млн. от Европа

Акценти в утрешния брой Марица Уикенд:

Тарикати лапат от противозаконен паркинг

Тарикати ​превзеха незаконен паркинг в центъра на Пловдив и събират по 2 лева такса от кола. Бизнесът се върти на празен имот на ъгъла на бул. „ Княгиня Мария Луиза “ и ул. „ Георги С. Раковски “, навръх гърба на ДКЦ-1. За това сигнализира пловдивчанинът Йордан Игнатов.

Женим се късно, само че охолно

Минаването под венчило постепенно, само че несъмнено си връща позагубената повсеместност, демонстрира статистиката. Напук на трайната европейска наклонност на общуване на фамилни начала напоследък, повече българи избират брачния съюз. Така че ни чака интензивно сватбарско лято. Който се ожени през 2019-а, Година на Свинята, ще бъде благополучен, съгласно китайския хороскоп. 28 593 брака за 2017 година, забележителен скок за петилетка, сочат данните на Национален статистически институт.

Вдигаме къщи за небогати с 3 млн. от Европа

Три милиона лв. са планувани по оперативна стратегия " Региони в напредък " за градеж на обществени жилища в Пловдив. Средствата ще бъдат отпуснати от Европейския съюз, в случай че администрацията успее да отбрани плана. Според прогнозните планове, направени в Общината, безвъзмездната финансова помощ ще стигне за 74 квартири.

Незрящи катерачи покоряват Хималаите

Това, което отличава Калинка и Виктор Асенови от хилядите симпатични влюбени двойки, е решимостта да потвърдят, че няма невъзможни неща. Планините са техен парадайс - усещат аромата на снега и високите върхове, макар че не могат да ги видят. Двамата незрящи са въодушевяващ образец за това по какъв начин се преследва фантазия. Виктор е приключил семестриално обществена педагогика и сега работи. Калинка следва логика на психиката, следва й магистратура. А катеренето е ударната доза адреналин, без която не могат.

Развод по хасковски - бомба с фекалии и шпицкоманда

Разводът на двама съпрузи от Хасково преди 5 години замязя на нещо като кино лентата „ Войната на семейство Роуз ”, но с ориенталски привкус. Нашенските Оливър и Барбара са бижутерите Мариана и Даниел Димитрови. В края на 2014-а Хасковският областен съд наложи условна присъда на младата жена по тази причина, че е изнудвала и поръчала в инвалидна количка някогашния си брачен партньор Даниел. Наказанието е година и половина условно с 4-годишен изпитателен период. Освен това Марияна би трябвало да заплати на тогавашната си половинка 5000 лв. обезщетение и хилядарка за хонорар на неговия юрист. Държавното обвиняване изиска оптималната условна присъда от 3 година с 5-годишен изпитателен период.

Бисерът измежду кларинетистите сътвори оркестър „ Бисери “

Ромският Ален Делон - Младен Малаков, е най-прочутият представител на Котленската кларинетна школа. Наричат го родоначалника на неповторимия и изразителен жанр на свирене, обичания реализатор на няколко генерации почитатели. Винаги в спомените на почитателите ще останат тези незабравими години през 80-те, когато дружно с Нешко Нешев, с Пайчо Иванов, с Матьо Добрев и Гюрай той сътвори оркестър „ Бисери “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР