Стана традиция фолкпевиците да си показват цялата анатомия на големите

...
Стана традиция фолкпевиците да си показват цялата анатомия на големите
Коментари Харесай

Чалга диви пяха по голи задници на концерта на Планета

 Стана традиция фолкпевиците да си демонстрират цялата анатомия на огромните концерти на тяхната телевизия " Планета ". И този път традицията бе спазена и на сцената пред погледите на деца се разпищолиха огромна част от фолк гърлите.

Задниците на Теди Александрова и настоящата певица Ванеса, известна с артистичния псевдоним Малката, лъснаха в цялата си хубост. А огромната част от по-зрялата част от публиката бе шокирана от избора им на тоалет и безобразно държание.

Първа задните си част на сцената размята Малката, а кореспондент на Блиц съумя да улови момент от това. След нея в нищожен тоалет се появи и Теди Александрова, която феновете в залата дефинираха като " Барби от Али Експрес ". Тя целеустремено придърпваше нагоре и без друго късата си рокличка, а за край се надупи на публиката, която съумя да зърне цялата й анатомия. 

Момичетата на Галин - Лидия, Десита и Диона пък се бяха барнали като за сцена от порно филм. Деси Слава зарадва своите почитатели от мъжки пол с голям бюст на показ, а единствените стилни за вечерта се оказаха Цветелина Янева, Анелия и Емануела
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР