На изслушването пред комисията г-н Пулев призна, че недопустимо е

...
На изслушването пред комисията г-н Пулев призна, че недопустимо е
Коментари Харесай

Цяла България Чакаше Да Чуе Това! Извънредно Съобщение От Кубрат Пулев!

На чуването пред комисията господин Пулев призна, че неприемливо е целунал репортерката в края на изявление след негов мач. Заради непрофесионалното си държание той се извинява на Комисията и на госпожица Джени Равало, написа Блиц.

Г-н Пулев и госпожица Равало са се видели предходния ден, когато тя е взела от него изявление преди мача и незабавно след извършения кантар. Тогава двамата са се държали другарски и са си създали общи фотоси. След това госпожица Равало е видяла господин Пулев и неговите другари на паркинга. Попитала е за техните платове за празненство след мача.

По време на боксовата церемония на идващия ден, само че преди своя мач, господин Пулев схванал, че неговите познати купонясват с госпожица Равало. Те към този момент са били почнали да пият и честват в очакване на неговата победа.

След края на мача господин Пулев беше приветстван от стотици почитатели, които желаеха да го поздравят и да се снимат с него. По това време госпожица Равало изиска да направи изявление с господин Пулев. Той се съгласи и след неговия край, когато към момента беше вдъхновен от успеха в първия си мач в Съединени американски щати, непринудено целуна госпожица Равало.

По-късно, по време на празненството след мача, на което участва и госпожица Равало, господин Пулев осъзна, че целувката е неуместна. Той я помоли да изтрие записа. Г-ца Равало даде обещание да го направи, само че тя към този момент е била разгласила видеото на личния си канал в „ You Tube “, откъдето е станало доста известно.

Г-н Пулев почита женските права и непринудено се яви на курс по тематиката за половото посягане преди чуването, както предложиха от Боксовата комисия. Той има желание да съблюдава изцяло условията на Комисията, с цел да може да върне боксовия си лиценз допустимо най-бързо.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР