Отборът на Берое приема ЦСКА в мач от 34-ия кръг

...
Отборът на Берое приема ЦСКА в мач от 34-ия кръг
Коментари Харесай

ЦСКА няма право на грешка срещу Берое

Отборът на Берое приема ЦСКА в мач от 34-ия кръг на Първа лига, Първа шестица.

Двубоят е от 20:30 часа на стадион "Берое " в Стара Загора.

Можете да следите развиването на мача минута по минута в GONG.BG.

Също по този начин можете да гледате директно срещата по DIEMA SPORT и PLAY DIEMA XTRA, както и да слушате развиването ѝ по Дарик радио.

Футболистите на ЦСКА заемат втората позиция във краткотрайното класиране с 69 точки, а водачът Лудогорец е със 72, което прави задачата пред "червените " наложителен триумф, в случай че желаят да запазят шансове да настигнат разградчани.

Берое пък е четвърти в подреждането с 54 точки.

Венци Христов евентуално може да се завърне в Берое. Добрата вест от Стара Загора е, че едно огромно ядро от футболисти остават в отбора - Душан Перниш, Ерол Алкан, Иван Бандаловски, Георги Ангелов, Рубен Бригидо, Вандерсон и Яя Меледже. Старозагорският отбор търси нов вратар, откакто стана ясно, че Георги Аргилашки отива в Ботев Пловдив. Наставникът на Берое Александър Томаш отхвърли появилите се информации за ЦСКА. Берое взе 10 от последните 12 вероятни точки в последните 4 мача, а Карлос Охене е навън до края на сезона.

Новините от ЦСКА стартират с появяването на новината за възможен нов треньор в лицето на Ненад Лалатович, капитанът на отбора Николай Бодуров е с неприятна контузия в кръста. Наказани за дуела са Кристиян Малинов и Жеферсон. Появиха се информации, че ЦСКА ще притегли шотландски нападател. Иван Турицов получи повиквателна за националния тим, а от Уулвърхемптън са подготвени да отделят 860 000 паунда за Едвин Джеси.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР