Има разочарование от това, че всъщност предателството, или по-специално неразбирането

...
Има разочарование от това, че всъщност предателството, или по-специално неразбирането
Коментари Харесай

Цветанов най-после разкри истинската причина да напусне ГЕРБ

 Има отчаяние от това, че в действителност измяната, или по-специално неразбирането за това, което би трябвало да се прави в една партия, докара до този извод да взема своето персонално решение за излизането ми от позицията като ръководител на парламентарната група. Това съобщи Цветан Цветанов в изявление за " Дойче Веле ", представен от Блиц.

Той обаче акцентира, че е взел вярното решение. По думите на Цветанов след основаването на Евро-атлантическия център за сигурност (ЕАЦС) той се усеща по-свободен да показва позициите си. Преди ден ЕАЦС провежда и първото си събитие: " 30 години народна власт - къде бяхме, къде стигнахме, къде бихме желали да бъдем в бъдещето ".

" Преди 30 години бях много по-млад. С моята настояща брачна половинка тогава бяхме една прелестна млада двойка, която, несъмнено, имаше своите фантазии. И когато бяхме на кино, а по-късно отидохме в едно кафене, тогава стартира да се приказва за това, че Тодор Живков е паднал ", спомни си Цветанов за събитията от това време.

Цветан Цветанов е безапелационен, че България би трябвало да остане с евроатлантическа ориентировка. " Днес повече от всеки път би трябвало да противодействаме на хибридните офанзиви и да се борим за енергийната самостоятелност, а не това, което следим през днешния ден: повишаване на опцията за увеличение на съветското въздействие с " Турски поток ".

Искаме да противодействаме и на националпопулизма, който в последните няколко години от ден на ден и повече търси да откри по-голямото си приложение в политически проект. И в същото време да се борим и против антисемитизма, за което виждаме, че също има доста съществени предпоставки ", разяснява още ръководител на Управителния съвет на ЕАЦС.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР