След трудната раздяла с любимеца си Виктор Калев, Слави Трифонов

...
След трудната раздяла с любимеца си Виктор Калев, Слави Трифонов
Коментари Харесай

Хот арена: Слави Трифонов с щедър жест към новия си фаворит

След сложната разлъка с любимеца си Виктор Калев, Слави Трифонов най-сетне си откри нов любимец на мястото на някогашния си зависещ.

Младият артист от Димитровград Димитър Иванов смая учиндолеца. Слави безусловно полудя по него и е удивен от гения му. Димитър, който се изявява в столичния куклен спектакъл, се оказа единственият вентролог у нас. Той приказва без да отваря устата си. Уменията си придобил посредством американски онлайн курс.





Пред журито на Дългия той показва забележителни актьорски умения. Не единствено Слави, само че и останалите членове на журито – Маестрото, Иво Сиромахов и Филип Станев се захласнаха по гения на артиста. Талантливият Димитър ги изненада с очерк с куклата Бай Тъньо, написа Хот сцена, базирайки се на „ Уикенд “.

Слави Трифонов незабавно предложи работа на артиста. Но сложи едно изискване пред него – да се усъвършенства в това, което прави. Учиндолецът прояви благотворителност и съобщи, че ще финансира изцяло това начинание. Той съобщи, че ще заплати освен образованието, само че и пътуването на Димитър до там, както и всички разноски, свързани с престоя му там.

 



Шоуменът съобщи, че ще направи това с огромно наслаждение, защото у нас няма различен човек, който се занимава с това. Талантливият артист незабавно ревизирал какъв брой ще коства образованието му. Цялата сума, нужна за реализацията на фантазията му, възлиза на 12 500 лева Едва ли за Слави Трифонов сходна сума ще е проблем.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР