Потребителите на Revolut ще могат да даряват от приложението без

...
Потребителите на Revolut ще могат да даряват от приложението без
Коментари Харесай

Финтех компания се обедини с БЧК в помощ на медиците

Потребителите на Revolut ще могат да подаряват от приложението без такси

Revolut и БЧК оповестиха самодейност в поддръжка на медиците на първа линия
(снимка: CC0 Public Domain)

Финтех иноваторът Revolut разгласи партньорство с Българския червен кръст (БЧК) по незабавен зов в поддръжка на борбата с коронавирусната зараза в страната. Всички дарения към БЧК, направени посредством Revolut, ще бъдат ориентирани към поддръжка на медици на първа линия за справяне с рецесията, както и за закупуване на належащо здравно съоръжение.

Потребителите на Revolut ще могат да подаряват посредством Donations функционалността в приложението, която разрешава на всички клиенти на услугата да закръглят заплащанията си с картa, а закръгленото да дадат за благотворителна активност. Потребителите също по този начин ще могат правят периодически или еднократни дарения от приложението.

Въпреки че актуалният фокус на благотворителната акция е битката с ковид рецесията, Revolut и Български червен кръст откриват дълготрайно партньорство, което ще разреши на финтех потребителите да правят дарения в поддръжка на разнообразни действия на благотворителната организация.
още по тематиката
Сто % от даренията на клиентите отиват в интерес на БЧК, като Revolut не начислява такси за направени дарения. Няма закрепен най-малък предел на даренията и функционалността може да бъде включена и изключена от потребителите когато и да е, прецизираха от компанията.

„ През тези бурни времена е обнадеждаващо да забележим тази голяма вълна на взаимност и сме сигурни, че нашата общественост от великодушни консуматори ще оцени опцията да подарява и поддържа засегнатите от рецесията с ковид ”, разяснява партньорството Ник Сторонски, създател и основен изпълнителен шеф на Revolut.

„ В продължение на повече от 140 години сме помагали, вършим го и в този момент, когато сме на прага на голямо предизвикателство. Дълбоко уверен съм, че българският народ ще се сплоти, с цел да наберем финансов запас и да се оправим в битката с ковид ”, сподели от своя страна акад. Христо Григоров, ръководител на БЧК.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР