Шотландски учени от Университета в Глазгоу откриха, че като се

...
Шотландски учени от Университета в Глазгоу откриха, че като се
Коментари Харесай

Учени: Два признака на лицето издават богатите хора веднага

Шотландски учени от Университета в Глазгоу откриха, че като се гледа лицето на човек, може да дефинира неговия обществен статус. Това заяви осведомителното издание INC.

Наличието на финансово благоденствие на човек се „ разгадава “ от устата и очите. В опита, извършен от откриватели, вземат участие 160 души с друг статут и условия на живот.

На субектите бяха показани черно-бели фотографии на хора с годишен приход от 150 000 и 35 000 $. По лицата на тези хора нямало следи (татуировки, пиърсинги и др.), които да издадат обществения им статус. Заможните хора били разпознати в 68% от случаите.

Учените имат вяра, че богатите хора имат очи, които излъчват наслада и убеденост, и усмивка на лицата си. Ако човек има ниски приходи, тогава лицето му наподобява по-строго. Заслужава си да се означи, че за техните изводи за всеки участник в опита лишава единствено половин секунда. Това допуска, че човешкият мозък е в положение да обработва информация и да прави избрани заключения.

Този опит демонстрира избрана връзка сред лицето на индивида и неговото финансово положение. Някои откриватели обаче се интересуваха и от контингента, просперитета на който не може да се дефинира вярно от фотографията. Може да са нужни спомагателни проучвания.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР