Гражданската отговорност поскъпна с 30% за една година. По данни

...
Гражданската отговорност поскъпна с 30% за една година. По данни
Коментари Харесай

Ужас! Гражданската със 70 лева по-скъпа

Гражданската отговорност нарастна с 30% за една година. По данни на застрахователите междинната цена на наложителната лавица е била 250 лв., а в този момент е 320 лв..

През цялата 2018 година цената на Гражданската растеше по малко, само че водачите усещат това нарастване едвам в този момент, когато възобновяват полицата си. Причина за солените цени е, че фирмите завършиха по-миналата година с 55 милиона загуба единствено от тази застраховка. Загубата бе провокирана от високата щетимост, изясни Нина Колчакова, основен секретар на асоциацията на застрахователите. Компаниите нямаха различен избор, с изключение на последователно да стартират да покачват цената, добави тя.

Тарифите за Гражданската се дефинират по формули, които регистрират фактори като възрастта и мощността на автомобила, техническото положение, опита на лидера и редица други, които всеки осигурител самичък залага. Тези фактори не са единни за пазара и въздействат върху самостоятелните цени. Има значение и градът, в който е регистриран автомобилът.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР