Президентът на Съединените американски щати Доналд Тръмп изрази подкрепата си

...
Президентът на Съединените американски щати Доналд Тръмп изрази подкрепата си
Коментари Харесай

Тръмп призова за бойкот срещу Харли-Дейвидсън

Президентът на Съединените американски щати Доналд Тръмп изрази поддръжката си за протест против именития производител на мотоциклети " Харли-Дейвидсън ", съобщи БГНЕС. Причината за апелите за протест против знаковата компания са проектите на нейното управление да изнесе част от производството в чужбина - поради политиката на Тръмп за налагане на мита, която оскъпява производството в Съединени американски щати.
" Мнозина притежатели на [мотоциклети] " Харли-Дейвидсън " имат намерение да бойкотират компанията в случай че производството бъде изнесено в чужбина. Повечето компании идват при нас, в това число съперниците на " Харли ". Това е един доста неприятен ход! ", написа Тръмп в своя профил в Twitter.

Many @harleydavidson owners plan to boycott the company if manufacturing moves overseas. Great! Most other companies are coming in our direction, including Harley competitors. A really bad move! U.S. will soon have a level playing field, or better.
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 12 август 2018 година
Тръмп реагира остро на решението на основаната в щата Уисконсин компания да придвижи част от производството си отвън страната, защото " Харли-Дейвидсън " се възприема като знак на Американската фантазия.
Причината за решението на производителя на мотоциклети станаха ответните мита, наложени от Европейския съюз, в отговор на наказателните мита на вноса на стомана и алуминий от Европа. Митата на Съединени американски щати са от 25% върху вноса на стомана и 10% върху вноса на алуминий.
" Един „ Харли-Дейвидсън " в никакъв случай не трябва да се създава в друга стана, в никакъв случай! “, съобщи по-рано Тръмп.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР