Американският президент Доналд Тръмп отрече днес да е работил някога

...
Американският президент Доналд Тръмп отрече днес да е работил някога
Коментари Харесай

Тръмп отрече да е работил за Русия

Американският президент Доналд Тръмп отхвърли през днешния ден да е работил в миналото за Русия, откакто се появиха медийни изявления, че през 2017 година ФБР е почнало следствие по този въпрос, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.
 Доналд Тръмп ще бъде изслушан в Конгреса на Съединени американски щати поради връзките му с Путин
" Никога не съм работил за Русия ", съобщи 45-ият президент на Съединени американски щати в заснежените градини на Белия дом. " Хората, които са почнали това следствие, са си го съчинили, тъй като уволних (тогавашния шеф на ФБР Джеймс) Коми ", добави той.

Тръмп употребява думите " известни негодници " и " мръсни ченгета " по адрес на някогашни чиновници на ФБР и министерството на правораздаването.

" Мисля, че е позорно да ми задавате този въпрос ", добави той, преди да потегли за град Ню Орлиънс.

Според в. " Ню Йорк таймс " следствието на американската федерална полиция е било слято с това на специфичния прокурор Робърт Мълър за съмненията за съглашателство сред Русия и предизборния щаб на претендента за президент на Републиканската партия през 2016 година

Запитан за информация на в. " Вашингтон пост ", съгласно която той е опитал да скрие детайлности от собствен диалог с съветския си сътрудник Владимир Путин, Тръмп също отхвърли да е правил нещо сходно.

" Не зная безусловно нищо. Това са подправени вести. Срещата се увенча с триумф ", сподели Тръмп, имайки поради срещата на върха с Путин в Хелзинки през юли 2018 г.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР