Трима души, свързани с италианската компания оператор на моста, който

...
Трима души, свързани с италианската компания оператор на моста, който
Коментари Харесай

Трима души под домашен арест заради рухването на моста в Генуа

Трима души, свързани с италианската компания оператор на моста, който рухна преди година в Генуа и умъртви 43 души, са сложени под домакински арест, съобщи ДПА, като се базира на италиански медии.
Година след нещастието в Генуа: Италия си спомня за жертвите от сриването на моста На 14 август 2018 година мостът с претрупан авто трафик падна, до момента в който по него прекосяваха десетки транспортни средства с хора, отиващи на отмора или на работа
Мярката е наложена на трима чиновници, работили в „ Аутостраде пер л'Италия” или неин филиал. Други шестима чиновници са освободени от служба за една година по обвинявания за небрежност.

Действията против деветимата са част от траяло година следствие за аргументите за рухването на моста на 14 август предходната година и дали това е можело да бъде предотвратено. Разследвани са общо 80 души, съгласно италиански медии.
Взривиха останките на моста палач в Генуа Той се срути и лиши живота на 43-ма души предходната година
Мостът беше изцяло опустошен през юни и построяването на ново оборудване стартира. Проектът на новия мост е на родения в Генуа знаменит проектант Ренцо Пиано. Планира се новият мост да е подготвен следващата година.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР