Родният боксьор Тервел Пулев силно се надява, че неговият по-голям

...
Родният боксьор Тервел Пулев силно се надява, че неговият по-голям
Коментари Харесай

Тервел Пулев пред Банкеръ: Кубрат пише история

Родният боксьор Тервел Пулев мощно се надява, че неговият по-голям брат - Кубрат ще успее да победи Антъни Джошуа, а с това и да завоюва международната купа. По-рано през днешния ден стана ясно, че мач сред Кобрата и английския боксьор ще има, като се чака да се състои през месец май в Истанбул. Тервел счита, че Кубрат има своите шансове и с нищо не отстъпва на международния първенец.

"Това е един дълго чакан мач за доста хора в България, а и освен. Това е следващ исторически миг за Кубрат - още веднъж ще играе за международна купа. Надявам се, че ние ще излезем спечелили. Не считам, че Кубрат отстъпва с нещо на Джошуа ", съобщи Тервел пред "Банкеръ " по време на годишните награди на Спортната асоциация на Министерство на вътрешните работи. Припомняме, че Кубрат Пулев има един мач за международната купа зад тила си - през 2014-а, когато бе надвит от украинеца Владимир Кличко. През 2017-а Кобрата получи втори мач за международната купа, само че травма му попречи да се изправи против Джошуа.

Тервел Пулев бе измежду отличените спортисти на Министерство на вътрешните работи, които са популяризирали страната ни на международната сцена. Българинът продължава да тренира на цялостни обороти, само че за момента няма проекти по кое време и против кого ще се състои идващият му дуел на професионалния кръг.

На церемонията във вътрешното министерство бе наградена и Тайбе Юсеин, която се готви за Олимпийските игри в Токио. "Щастлива съм, че трудът ми е оценен. Продължавам с тренировките. Целта за всяко едно съревнование е една и съща - победа. Цялата подготовка е ориентирана натам ", показа Юсеин за задачите си на Олимпиадата.

Подробности към церемонията на Министерство на вътрешните работи и спечелилите в наградата "Спортист на годината " и останалите категории четете в този материал .
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР