България победи с 3:0 гейма Куба в предпоследния си мач

...
България победи с 3:0 гейма Куба в предпоследния си мач
Коментари Харесай

Теодор Салпаров: Ще дадем всичко от себе си срещу Полша

България победи с 3:0 гейма Куба в предпоследния си мач от груповата фаза на международното състезание по волейбол. След срещата либерото Теодор Салпаров разяснява триумфа и идващия мач с Полша.
 България - Куба 3:0 @@@

" Наистина през днешния ден Ники Учиков направи страховит мач против едни млади момчета, които физически са доста качествени и знаехме, че в случай че ги подценим може да ни бият като нищо. Видяхме, че с едно малко подценяване против тези момчета може да стане огромна пакост, тъй като в действителност са доста мощни на сервис и в нахлуване. Радвам се, че изиграхме доста съсредоточено този мач, което беше значимо за нашето класиране. Имаше вид да станем и четвърти. Някои писаха, че към този момент сме се класирали и всичко е ок, само че не беше по този начин. Затова е хубаво, че напрегнат изиграхме един доста прекрасен мач и зарадвахме тези почитатели.
 България - Куба 3:0 @@@
Чакаме на следващия ден развиването на мача Полша - Иран и несъмнено последния мач ще дадем всичко от нас против Полша, пък дано по-добрият победи. ", съобщи Салпаров пред Sportal TV .  България - Куба 3:0 @@@

Гледайте Световното състезание по волейбол онлайн в Sportal.bg - ТУК!!! СНИМКИ: FIVB.CH

ГАЛЕРИЯ от мача БЪЛГАРИЯ - КУБА 3:0 - ТУК!!!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР