Днес ще ви запознаем с евтините аналози на аптеките на

...
Днес ще ви запознаем с евтините аналози на аптеките на
Коментари Харесай

Тези Обикновени И Евтини Лекарства Действат По-Добре От Елитните Козметични Продукти!

Днес ще ви срещнем с евтините аналози на аптеките на скъпи козметични препарати. Те са надеждни, тествани от години и няма да окажат прекомерно огромно въздействие върху портфейла ви. Мислите ли, че евтиното е неприятно? Нека разкрием този мит.

Водороден пероксид

Добре прочут антисептик ще послужи нза кожата на лицето. Разредете пероксид с вода в съответствие 1: 1 и се използвайте като лосион за лице. Пероксидът ще понижи нежеланата пигментация и ще понижи риска от кожни болести, написа " За дамата ".

Пероксидът също по този начин оказва помощ да се удължи резултатът на дезодоранта или да го размени изцяло, тъй като появяването на неприятна миризма ще бъде обезпечена.

Тинктура от невен

Незаменимо средство против акне. Приложете към проблематичната зона с памучен тампон 3-4 пъти дневно. Тинктурата от невен ще спре процеса на зреене на акне и ще убие бактериите, които предизвикват инфектиране.

Салицилов алкохол, или мас

Универсален съставен елемент на доста антисеборейни медикаменти. На процедура панацея за козметични проблеми с кожата. Салициловият алкохол работи деликатно, добре ексфолира клетките.

Цинков мас

Има противовъзпалителен, кръвоспиращ и дезинфекционен резултат. Той е част от доста необятно рекламирани средства за проблематична кожа и е с дребни разноски, за разлика от тях.

Английска сол

За козметични цели британската сол се употребява под формата на прахуляк. Баните се вършат един път месечно при хора с проблематична кожа на гърба и гръдния панер, както и тези, които са загрижени за псориазис.

Козметична глина

За чудесното деяние на глина сте чували сигурно. За всичко оказва помощ – маски, вани. Глината може да бъде друга: бяла, зелена, синя. Вземете под внимание самостоятелните характерности на кожата и я изпробвайте!

Рициново масло

Уникално средство за бързо израстване на косата. Прилага се върху веждите, миглите, скалпа. Най-добре е да оставите маслото за една нощ. Особено видим резултат ще бъде върху миглите – нуждата от оцветяване ще изчезне в границите на един месец!

Така че благодарение на „ налична аптека “ можете да запазите младостта и хубостта на всяка възраст, без да се прави компромис с бюджета.
Tags: ОЩЕ ЗА ЖЕНАТАМАСКИМЕХЛЕМИГРИМИРАНЕ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР