Суперсилни и непознати наркотици, произведени в Китай, които вече навлизат

...
Суперсилни и непознати наркотици, произведени в Китай, които вече навлизат
Коментари Харесай

Страшна дрога залива пазара, парализира тийнейджъри!

Суперсилни и непознати опиати, създадени в Китай, които към този момент навлизат съществено на нашия пазар, сковават младежи. Дрогите са синтетични с 90% непорочност, а резултатите от тях не са изследвани върху потребителите.

Тъй като не се разграничават от общоприетите опиати и стимуланти, лекарите постоянно не могат да разпознаят признаците за предозирането им. Свръхдозите се доближават елементарно и могат да доведат до инсулти и инфаркти даже след младежи, предизвестиха специалисти в битката с трафика на опиати. Само преди седмица сходен опиат 17-годишен младеж колабира на улицата в Бургас и беше признат в токсикологията със признаци на натравяне. "Всеки един от познатите опиати към този момент има сурогат, създаван в Китай.

Той е по-силен, а цената му е по-ниска, може да се поръча по интернет, като забележителна част са легални. Представете си до какво води това ", разяснява още експерт по трафика. По данни на службите все още има към 50 заводи, ситуирани главно в Шанхай и Хонконг, които бълват всеки ден стотици килограми дрога, заливащи цяла Европа, в това число България.

За да бъде законен опиатът, непрекъснато се променят формулите за синтез. Дизайнерските опиати са напълно нови субстанции, които имитират резултатите на тревата върху душeвността, само че те не са изследвани, работят по различен метод върху тялото и душeвността, като може да се стигне и до гибел. Това разяснява биохимикът доктор Юлиян Караджов, оповестява "Телеграф ".

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР