Овен Това е ден, в който трудно бихте били разбрани

...
Овен Това е ден, в който трудно бихте били разбрани
Коментари Харесай

Страхотен ден за Рак и Лъв, Овенът остава неразбран

Овен Това е ден, в който мъчно бихте били разбрани от близките. Колкото повече се пробвате да обясните, толкоз по-сложна ще става концепцията ви за другите.

Телец Това не е ден за демонстрация на усеща или страсти. Ако таите засегнатост пробвайте се да се отървете от нея преди да ви навреди прекомерно.

Близнаци Навлизате в нов интервал, в който е добре да наблягате на това всичко, което вършиме да наподобява добре. Все отново по облеклата посрещат.

Рак Това е ден, в който да се отдадете на заслужена отмора. Няма нищо по-важно и незабавно от здравето ви.

Лъв Очаква ви кондензиран ден с доста събития и страсти. Не бързайте да взимате решения, защото мнението ви ще се мени със скоростта на светлината.

Дева Това е ден, в който може да си спечелите сериозна позиция, която да ви обезпечи преференциално място в бъдете. Използвайте всички те си козове.

Везни Това е ден, в който да разгърнете цялата си хубост. Това се отнася, като за физическите, по този начин и за моралните ви качества. Очаква ви триумф.

Скорпион Днес не оставяйте нещата на случайността. Може да ви мързи, само че с вашето даже минимално присъединяване може да постигнете доста.

Стрелец Това е ден, в който някой ще се опита да наложи настояванията си. Откажете елегантно и без да влизате в несъгласия или разногласия.

Козирог Очаква ви сполучлив ден. С каквото и да се захванете ще бъдете удовлетворени от стореното. Спокойно може да се отдадете на удоволствия.

Водолей Тази събота ще сте самичък стопанин на себе си и на времето. Прекарайте деня по ваше убеждение, без да се притеснявате, че някой ще се почувства подценен.

Риби Това е ден, в който е добре да бъдете сдържани. Помислете 100 пъти преди да кажете нещо и до какво би могло да докара то.

Източник: Actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР