Опасен изнасилвач е обявен за издирване. Днес около 11,00 часа

...
Опасен изнасилвач е обявен за издирване. Днес около 11,00 часа
Коментари Харесай

Страховит тип от нашия ъндърграунд обявен за издирване!

 Опасен изнасилвач е разгласен за търсене. Днес към 11,00 часа Пеньо Мангъров е нарушил мярката си за неотклонение домакински арест и е бил разгласен за национално търсене. Сашо Чешкия, както е именуван още той, неведнъж оспорваше мярката си за неотклонение " задържане под стража " и всякога съдът в Пловдив отхвърляше с претекстовете, че в случай че бъде пуснат под домакински арест, може да избяга или да се укрие. 

Накрая, въпреки всичко, Мангъров съумя да пробие и бе освободен с по-лека мярка. Опасенията на съда са се оказали напълно на място. Сашо Чешкия бе задържан последно през 2019 година за обезчестяване. Това бе втори арест за него, откакто през 2018 бе арестуван още веднъж за същото закононарушение. Всички негови жертви в показанията си настояват, че е извънредно нечовечен и им е нанесъл тежки душевен и физически контузии. 

Последната момиче, което Сашо Чешкия изнасилил, било зарибено в " Инстаграм ". След като свалил момичето, той го поканил на среща. Пристигнал с първокласния си автомобил. Щом жертвата се качила във возилото, Мангъра заключил вратите и отпрашил към Бояна, където живеел в първокласна къща. Именно там станало и бруталното обезчестяване. 

Мангъров се снабдява с прозвището си Сашо Чешкия през 90-те години. Тогава той се подвизава в Прага като част от българската автомафия, която вилнее там, отпред с Карамански. Попада в полезрението на полицията след конфликт сред българските бандити, при които един от тях е прострелян смъртоносно. Пеньо Мангъров и хората му поставят натрупа в багажника. Когато служители на реда стопират колата за рутинна инспекция, остават изумени от находката.

Впоследствие Мангъров съумява да потвърди, че не той е отговорен за гибелта на сънародника си. Пеньо Мангъров - Чешкия е приет за отговорен и за две поръчкови убийства, осъществени в Прага през 1998 и 1999 година, и бе наказан задочно на 30 година затвор в Чехия. Първата присъда от 20 години затвор бе поради убийството на Ладислав Цимерман в чешката столица Прага на 27 декември 1998 г. 

По-късно присъдата му беше анулирана от Апелативния съд поради позволени процесуални нарушавания в досъдебното произвеждане и делото беше върнато на Окръжна прокуратура за доразследване. Предприемачът Цимерман бил поръчан от брачната половинка му Мартина. По другото обвиняване - за убийството на Иржи Витек, Чешкия бе приет за почтен. Мангъров има много богат опит със пандизите. Всеки път съумява да се устрои добре, без значение къде излежава присъда.  Някои от закононарушенията е правил зад решетките.

Негова запазена марка е изнудването. Завързва връзки с разнообразни дами през интернет, сортира главно омъжени или такива с публично състояние. С напредването на интернет свалката ги кара да му пратят голи фотоси, а след това ги изнудва със опасността, че ще направи фотографиите обществено притежание, или ще ги прати на съпрузите. 

Мангъров бе женен за малко време за адвокатката си и някогашен столичен прокурор Соня Алексиева, която го защитаваше в правосъдната зала. После, по време на едно от съвещанията, персонално я изгони от правосъдната зала и смени юриста си. След предното правосъдно съвещание по настояването на Мангъров, прокуратурата реши да му повдигне обвиняване и за безчинство, тъй като в яда си, той реши да рита правосъдните банки, псувайки.  Той е съден и за машинация, само че делото е приключило със съглашение за санкция, написа " Блиц ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР