Стотици служители от администрацията на бившия републикански президент Джордж Буш,

...
Стотици служители от администрацията на бившия републикански президент Джордж Буш,
Коментари Харесай

Стотици от администрацията на републиканеца Буш подкрепят демократа Байдън срещу Тръмп

Стотици чиновници от администрацията на някогашния републикански президент Джордж Буш , са подготвени да поддържат демократ за Бели дом и се надяват Джо Байдън да е идващият президент , разясняват участващи в самодейността, като това е най-новата група, ръководена от републиканци, която се опълчва на преизбирането на Доналд Тръмп , оповестява " Ройтерс ".

Длъжностните лица, които включват секретари на кабинета и други висши чиновници в администрацията на Буш, са образували комисия за политически дейности - 43 ученици за Байдън - с цел да поддържат някогашния вицепрезидент в конкуренцията му на 3 ноември, оповестиха за " Ройтерс " трима уредници на групата. Буш бе 43-ият президент на страната .

Super PAC ще започва в сряда с уеб страница и страница във Фейсбук, споделиха те. Планират да пуснат " видеоклипове с рекомендации ", в които високопоставени републиканци хвалят Байдън и ще проведат акция за гласоподаване в най-оспорваните щати .
 Колин Пауъл: Тръмп лъже от самото начало
Колин Пауъл: Тръмп лъже от самото начало

Все повече републиканци се дистанцират от Доналд Тръмп...

Групата е най-новата от редица републикански организации , които се опълчват на преизбирането на Тръмп , още един симптом, че той най-сетне е отчуждил хора в личната си партия с отговора си на пандемията на ковид, националните митинги поради расовата неправда и полицейската грубост против черни американци.

" Ние знаем какво е обикновено и кое е ненормално и това, което виждаме, е мощно ненормално . Президентът съставлява заплаха ", съобщи Дженифър Миликин, един от 43-те уредници на ученици, които работиха по акцията за преизбиране на Буш през 2004 година и по-късно в администрацията на общите служби.

Другите двама членове, които разговаряха с " Ройтерс ", са Карън Киркси и Кристофър Пърсел. Пърсел работи като чиновник по връзките в Белия дом на Буш. Киркси беше в акцията на Буш 2000, а по-късно и в отделите за земеделие и труд. Миликин съобщи, че групата към момента не е подготвена да уточни всички свои членове или своите донори. Те би трябвало да даде лист на първичните донори на Федералната изборна комисия до октомври.

Кабинетът на Буш е осведомен за групата, само че някогашният президент не взе участие и не е декларирал дали утвърждава задачите й. Фреди Форд, представител на Буш, съобщи, че Буш се е отдръпнал " и няма да взе участие в тези избори ".

Буш, който към момента се радва на огромно утвърждение измежду доста умерени републиканци , завоюва , като съобщи, че гибелта на Джордж Флойд демонстрира " фрапантен неуспех " и прикани протестиращите да бъдат чути . По-рано той пусна видео, с което приканва американците да се обединят пред лицето на пандемията .
 Тръмп подлага на критика апел на Буш за единение на фона на ковид
Тръмп подлага на критика апел на Буш за единение на фона на ковид

По-късно Тръмп разказа " велика и мощна чума ", след която Америка възкръсва " по-велика от всеки път "

Въпреки разликите в политиката с Байдън, " стотици " някогашни чиновници на Буш считат, че демократът има способността да посрещне провокациите за Америка , обявиха 43-те членове.

" Този ноември избираме страната над партията ", сподели Пърсел. " Вярваме, че администрацията на Байдън ще се придържа към върховенството на закона... и ще възвърне достолепието и честността на Белия дом . "

" Наистина и маме голяма поддръжка за нашите старания ", сподели Кирксей.

Като Super PAC, на членовете на групата е неразрешено от закона да работят или да споделят с акцията на Байдън, само че могат да събират неограничени суми пари и да пускат реклами или да организират събития в поддръжка на претендента. Кампанията " Байдън " отхвърли коментар.

Ерин Перини, представител на акцията на Тръмп, сподели за 43-те, че " това е тресавище - и още веднъж - пробват се да смъкват законно определения президент на Съединените щати . "

Десетки някогашни републикански чиновници по национална сигурност също са подготвени да поддържат Байдън, потвърждавайки, че Тръмп съставлява опасност за сигурността в Съединени американски щати , оповестиха за " Ройтерс " хората, участващи в напъните.

Тръмп също провокира остри рецензии измежду пенсионираните военни водачи поради очевидните му опити да включи въоръжените сили в напъните за потушаване на антирасистките митинги .

Други републикански групи , които се опълчват на неговото преизбиране , включват плана " Линкълн ", съосновател на Джордж Конуей, брачен партньор на съветника на Тръмп Келиан Конуей.

Тръмп изрази пренебрежение към републиканските и консервативни фигури, които му се опълчват , заявявайки в " Туитър ", че са " човешка сган ".
 Тръмп знае, че губи
Тръмп знае, че губи

Трябва да акцентира " повече на политиката и по-малко на своята персона "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР