Българското кино съвсем скоро ще може да се похвали с

...
Българското кино съвсем скоро ще може да се похвали с
Коментари Харесай

Стига толкова драма, време е за комедия... и малко екшън!

Българското кино напълно скоро ще може да се похвали с нов филм! Снимките на екшън комедията „ Диви и щастливи “, с присъединяване на Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариев, Александър-Сано и Дария Симеонова, към този момент започнаха. В една от основните функции се превъплъщава младата интернационална звезда Базил Айденбенц, прочут от хитовия английски сериал „ Виктория “.

Продукцията дава обещание зрелищни каскади, каквито до момента не е имало в български филм или сериал. Визията е съвременна и се цели в равнището нахоливудските продукции, а хуморът и свежите реплики допълват актуалния жанр на снимане, като част от разговора е на британски език.

Редица обичани родни звезди ще влязат в облиците на запаметяващи се герои, към които публиката няма да остане безразлична. Имената им на този стадий остават в загадка.

„ Диви и щастливи “ е третият пълнометражен български филм на режисьора Мартин Макариев („ Вила Роза “, „ Привличане “ са другите му два проекта), сценарист е Борислав Захариев, а оператор е Андрей Андреев. Продуценти са Яна Маринова и Александър-Сано. Същият екип осъществя хитовия филм „ Привличане “, който се трансформира в най-гледания филм за пролетта на 2018 година „ Привличане “ е на челните места в класацията за най-гледан български филм за всички времена.

А ето и малко за сюжета: Филмът споделя историята на Боряна (Яна Маринова), която е изгубила чувството за пълностоен и същински благополучен живот. Една нелепа случайност обаче я подтиква към смели и решителни дейности. В стремежа си тя повлича и най-хубавата си другарка Мила (Луиза Григорова-Макариев).

„ Искахме да създадем филм за смелата жена. За дамата, която не се опасява да поема опасности и се втурва стремително, с цел да сбъдне фантазиите си. С този филм желаеме да вдъхновим актуалната българка да бъде по-борбена и да не отстъпва пред компликациите, да преследва задачите си и да има религия в себе си. Щастието е на една ръка разстояние, би трябвало единствено да се протегнеш...или някой да ти покаже, че постоянно има метод. “, споделя актрисата и продуцент Яна Маринова.

„ Сега, да не ни разберете неправилно. Филмът не е единствено за дами. Мъжете също има с какво да изпълнят очите. Постарали сме се да отправим обръщение, само че то да бъде поднесено с огромна доза комизъм и подигравка. Стига толкоз драма и трудносмилаеми истории! Животът даже в България си го вършим ние самите и от време на време ни би трябвало доста малко, с цел да създадем крачката към по-доброто бъдеще. “, добави Александър Сано.

Първата част на фотосите стартира още през 2018 година, като във Варна безаснета десетминутна секвенция, с която продуцентите участваха на павилиони за филми в Холивуд и Кан. Там „ Диви и щастливи “ беше платен още на „ зелено “, а договорът с интернационалния дистрибутор Free Dolphin Entertainment обезпечава разпространяване в целия свят. Сега фотосите не престават, като ще обзет някои от най-красивите и емблематични места в България, минавайки през София, Русе, Варна и Велико Търново.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР