Лидерът на националистическата Сръбска радикална партия (СРП) Воислав Шешел се

...
Лидерът на националистическата Сръбска радикална партия (СРП) Воислав Шешел се
Коментари Харесай

Сръбски националист кара джип за 140 000 евро

Лидерът на националистическата Сръбска радикална партия (СРП) Воислав Шешел се вози в джип на стойност минимум 140 000 евро, написа локалният в. Блиц.

Водачът на политическата групировка е бил видян по какъв начин е дошъл на работа в Скупщината (парламента) в Белград в първокласно английско возило. Изданието е коментирало, че е имало огромно противоречие сред декларираните публично от депутата приходи и най-новата му облага.

Кола на крайнодесен сръбски политик се опита да прегази протестиращи (видео)

"Шешел в имотната си декларация за 2018 година е показал, че месечните му приходи са формирани от депутатска заплата и пенсия и възлизали на общо 143 000 сръбски динара (около 1200 евро). Вероятно той би трябвало да работи минимум 10 години, с цел да стане горделив притежател на подобен автомобил, купуван от арабски милиардери и английски аристократи ", направил е своите калкулации таблоидът.

Според изданието договорката за покупката на първокласното возило е била осъществена от сестрата на Шешел – Драгица. Жената е пристигнала на крайници в белградски автосалон, извадила парите в брой от хартиена торба, платила колата и отпътувала.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР