В Бургас започна първия фестивал на здравето и спорта, който

...
В Бургас започна първия фестивал на здравето и спорта, който
Коментари Харесай

Спортни демонстрации и уроци на фестивал в центъра на Бургас


В Бургас стартира първия фестивал на здравето и спорта, който се организира в границите на няколко дни навън в центъра на морския град. Идеята на "SPORT FEST" е да показва разнообразни благоприятни условия за спорт и да насочи посетителите към най-правилния за тях, съобщи кореспондентът на БГНЕС в града.

Фестивалът включва богата стратегия от демонстрации за спортисти и фенове. За задачата на площад „ Тройката ” са инсталирани голям брой уреди, които могат да бъдат тествани от спортни клубове и инцидентни минувачи. Сред тях са демонстрации и игри по шахмат, фехтовални дуели, сърф и яхт тренажор, голф тренажор, уроци по акробатика, йога, демонстрации на бойни спортове, тенис, баскетбол, канадска битка и стрийт фитнес.

„ Спортните клубове могат да се изявят, да покажат своите умения, както и това красиво оборудване, предоставено от федерацията по стрийт фитнес на Йордан Йовчев ”, показа Александър Алеков, уредник на събитието. „ Трябва да се спортува, тъй като спортът е здраве и ни прави млади и красиви ”, сподели още Алеков.

"SPORT FEST" 2018 показва и ревю на био артикули, хранителни добавки, спортни артикули и уреди за замерване на здравни индикатори. Част от концепцията на уредниците е, че спортът и здравето вървят ръка за ръка. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР