Самолет на „Райънеър“, извършващ полет от Дъблин за хърватския пристанищен

...
Самолет на „Райънеър“, извършващ полет от Дъблин за хърватския пристанищен
Коментари Харесай

Спад на налягането в самолета на „Райънеър“ е причина за аварийното му кацане и хоспитализиране на пътници

Самолет на „Райънеър“, извършващ полет от Дъблин за хърватския пристанищен град Задар, нощес е кацнал спешно на летище „Франкфурт-Хан“ в Германия. 33 пасажери са потърпевши. На борда на борда е имало 189 души.Причина за спешното кацане е механически проблем, довел до спад на налягането в салона. Съобщението беше направено от представител на федералната полиция, представен от Дойче веле.

По думите му, точната причина за случая към този момент не е ясна. Самолетът Боинг 737 е кацнал вечерта към 11.30 часа локално време. Един от пасажерите разгласява в обществените мрежи фотография, на която се виждат висящи от тавана кислородни маски. 33-ма души са били откарани в болница с недоволства от главоболие, спукани тъпанчета и кървене от ушите.

Авиокомпанията заяви, че се пробва да провежда траспортирането на пасажерите с различен аероплан до крайната им дестинация. В изказването се споделя още, че останалите пасажери са били настанени в хотели и са им били предоставени ваучери за храна. Пътник обаче написа в Туитър, че не е било обезпечено настаняване, не са имали достъп до интернет, а към четири часа след кацането са им били раздадени ваучери за храна на стойност 10 евро. Друга пътничка пък се оплака, че няма информация за ранените, измежду които е приятелят й.
По случая е почнало следствие.

BREAKING: Ryanair flight EMERGENCY as plane DROPS 30,000ft in 5 mins – ’33 in hospital’ https://t.co/hXRyc0o4ZFpic.twitter.com/YFeKBdO9Ta

— Daily Star (@Daily_Star) 14 юли 2018 година

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР