Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер не слага в

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер не слага в
Коментари Харесай

Солскяер не слага Алексис Санчес в плановете си

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер не поставя в проектите си за новия сезон нападателя Алексис Санчес. Чилиецът сега е чартърен в Интер, само че " нерадзурите " няма да платят клаузата му за откупуване и той би трябвало да се върне на " Олд Трафорд ". Преди време Солскяер бе споделил, че е подготвен да даде нов късмет на Санчес, само че съгласно theathletic.com наставникът към този момент е размислил и не счита да разчита на 31-годишния състезател.

Това обаче слага Манчестър Юнайтед в много комплицирана обстановка. Клубът ще би трябвало да търси нов тим на нападателя, само че това може да се окаже много сложна задача. Чилиецът получава по 400 хиляди евро на месец и е най-скъпоплатеният състезател на " Червените дяволи ". Именно високата му заплата обаче ще отблъсне доста от клубовете, които имат интерес към него.

В същото време в Юнайтед считат да предложат фланелката с №7 на главната си трансферна цел Джейдън Санчо, което е още един знак, че Санчес не влиза в проектите на треньорския щаб.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР