Слагайки край на спекулациите относно половата принадлежност на следващия Джеймс

...
Слагайки край на спекулациите относно половата принадлежност на следващия Джеймс
Коментари Харесай

Следващият Джеймс Бонд отново ще е мъж, но може да е цветнокож

Слагайки завършек на спекулациите по отношение на половата принадлежност на идващия Джеймс Бонд, продуцентката Барбара Броколи удостовери, че в облика на екранния сътрудник 007 още веднъж ще се превъплъти мъж, заяви Контактмюзик.

Броколи, продуцирала последните осем кино лентата от поредицата за фамозния разузнавач, обаче не изключва опцията ролята да бъде поверена на цветнокож артист.

59-годишната Барбара Броколи ще бъде натоварена със задачата да откри правоприемник на сегашния екранен Джеймс Бонд, Даниъл Крейг . Крейг ще се превъплъти за пети и финален път в облика в идния 25-и филм от поредицата " Смъртта може да изчака ".

" Бъдещият Бонд може да е с всевъзможен цвят, само че още веднъж ще е мъж ", споделя Барбара Броколи в изявление за " Варайъти ".

Сред евентуалните цветнокожи реализатори на ролята на Бонд е артистът с афроамерикански генезис Идрис Елба, отбелязва Юнайтед прес интеренешънъл. Колкото до опцията жена да изиграе сътрудник 007 , каквото предпочитание изяви актрисата Емилия Кларк ( " Игра на тронове " ), Броколи споделя: " По-скоро избираме дамите да пресъздадат нови мощни персонажи ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР