flagman.bg/Като по чудо мъжът, който скочи от 3-тия етаж на жилището си

...
flagman.bg/Като по чудо мъжът, който скочи от 3-тия етаж на жилището си
Коментари Харесай

След пожара в Меден рудник: Руслан е с два счупени крака

flagman.bg/

Като по знамение мъжът, който скочи от 3-тия  етаж  на жилището си в  Бургас , не е потърпевш съществено.

44-годишният  Руслан  И. е мъжът, който по-рано довечера скочи от третия  етаж  на бл. 105 в жк „ Меден рудник ”, откакто не съумя да излезе от горящия си апартамент през входната врата.

Той бе откаран с кола за спешна помощ до най-близката болница, а  контузии те му се оказаха относително леки поради естеството на  случай а – той се е отървал единствено с два счупени  крайник а, след рухването от близо 10 метра, пише Флагман. По тялото му има леки изгаряния, но  заплаха  за  живот а му няма.



Съседи описаха, че огънят е горящ докато  Руслан  спял. За благополучие той съумял да се разсъни в точния момент и под паника се опитал да избяга от пламъците, които обаче на процедура били на всички места към него. Затова той не съумял да излезе през вратата на жилището си и заловен като в капан на личната си  тераса , се наложило да прибегне до  живот озастрашаващия скок. 

Видео, снимано от Димитър Минчев, демонстрира по какъв начин пристигналите по неотложност медици оказват помощ на скочилия от близо 10 метра мъж. През това време  пожар ът в жилището му горе към момента бушува в жилището му

На мястото в комплекса към момента има  пожар никари, които правят оглед. Причините за  случай а все още към момента не са ясни.

Пламъците са изгасени, само че жилището на 44-годишният мъж е съвсем изцяло погубен. Дим от огъня е съумял да доближи до няколко други жилището в блока и точно това е била повода за евакуацията на входа. Живущи в блока описаха, че цялото стълбище на третия  етаж  е било в дим, когато са били изведени по неотложност от полицията.

Припомняме, че огънят пламна към 19:45 през днешния ден, а аргументите към момента са неразбираеми. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР