Силно мотивирани и с приповдигнато настроение българските национали отпътуваха днес

...
Силно мотивирани и с приповдигнато настроение българските национали отпътуваха днес
Коментари Харесай

Силно мотивирани волейболистите заминаха за Русия

Силно стимулирани и с приповдигнато въодушевление българските национали отпътуваха през днешния ден за Русия. На 19 и 20 май в Москва предстоят две контролни срещи преди първия шампионат от Волейболната лига на нациите в китайския град Нинбо от 25 до 27 май. Там националите ще се изправят против домакина Китай, Аржентина и Съединени американски щати.

" Има възторг в тима, момчетата са настроени положително, уповавам се да са здрави! ", показа селекционерът на отбора Пламен Константинов, като пожела триумф и на женския народен тим в идните срещи от Златната европейска лига.

България също е хазаин на два шампионата от Волейболната лига на нациите, надлежно в София и Варна. Между 1 и 3 юни националите ни ще срещнат Сърбия, Русия и Австралия в столичната " Арена Армеец ", а 15 до 17 юни в зала " Конгресна " на Двореца на културата и спорта - Варна, ще мерят сили с олимпийския първенец Бразилия, Франция и Канада. Един несъмнено прочувствен волейболен месец юни чака българските почитатели, като каним всички последователи на волейбола в залата и за следващ път да покажат безрезервната си поддръжка към тима.

Билети за шампионата може да намерите в мрежата на Eventim.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР