Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена,

...
Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена,
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп на Алена

Вижте какво вещаят звездите за седмицата съгласно хороскопа на Алена, оповестен във в. „ Уикенд “
Овен
Ще сте работливи и усърдни, а това ще ви помогне да отхвърлите много задания и да финализирате към този момент стартирани каузи. Ключът за триумф ще е във вашата деловитост – значимо е да сте добре проведени, да изпипвате оптимално детайлите. Сега не е моментът да си поставяте нови цели и да разпилявате силата си.

Телец
Късметът ще ви споходи в любовта – ще имате съгласие с колегата си или ще станете обект на внимание от нов любовник. Ще се чувствате добре, ще осъществявате проектите си относително елементарно и ще имате поддръжка в начинанията. Ако сте измежду по-амбициозните, то тогава интервалът може да се окаже в действителност превъзходен.

Близнаци
Събитията и триумфите във външен проект няма да бъдат водещи. Възможно е някои от вас да усетят нужда да се усамотят и да поразмишляват. Ако останете уединено с мислите и възприятията си, ще намерите отговори на някои въпроси, които ви вълнуват – евентуално свързани с ваша връзка, с упованията ви във връзка с нея. Голям ще е шансът да стигнете до прозрения.

Рак
Ще се открие чудесна опция да разрешите персонални или служебни проблеми, които ви тревожат. За да се случи това обаче, би трябвало да притежавате вярна конфигурация – да сте по-прагматични и в действителност да търсите решение. Затънете ли в отрицателни страсти, в самосъжаление, отправяйки обвинявания към близките, ще продължите да тъпчите на едно място.

Лъв
През дадения интервал доста от вас ще усетят усъвършенстване на финансовото си състояние. Ще получите бонус, заплащания за към този момент свършена работа или за изпълнени в допълнение задължения. Идната седмица е доста подобаваща за дейности, свързани с финанси – за покупто-продажби и за връзки с финансови институции.

Дева
Идните дни ще са наситени със събития. Във фокуса ще попаднат любовта и значимите взаимоотношения, като страстите и прекарванията ще бъдат много променливи и динамични. На моменти ще царува естетика, само че в други ще ви обзема неодобрение и ще припламват искри. Ще се наложи да балансирате и да потърсите положителното решение.

Везни
Добре ще е да отделите време, с цел да довършите стартирани каузи. Възможно е да ви обземат паники, само че недейте да си съчинявате сюжети и да попаднете във филм – въображението може да ви изиграе неприятна смешка. Ако имате чувството, че е пристигнал моментът да се освободите от нездравословното или непотребното, в този момент е моментът да действате. Идната седмица е чудесна за ликвидиране и за слагане на ред.

Скорпион
Колкото по-прагматични и проведени сте, толкоз по-добре. Това важи даже за прочувствения ви свят. Ако нещо ви тормози и изтезава, запитайте се какво бихте могли да извършите и действайте! Търсете практични и работещи решения, с цел да подобрите обстановката – това ще ви помогне добре да се справите с провокациите.

Стрелец
Възможно е в този момент да сте се заблуждавали за някои неща, да сте се лутали или колебаели. През идващите дни обаче истината няма да остане скрита и това ще ви помогне да анализирате доста по-точно обстановките и взаимоотношенията си, да сте целенасочени и решителни. Ще забелязвате елементи, които преди са ви убягвали. Моментът е извънредно подобаващ за нови инициативи.

Козирог
До средата на идната седмица ще дишате умерено и ще вършите всичко това, което сте си набелязали. Всякаква работа ще ви спори, защото склонността ви да планирате, да полагате старания и да довършвате започнатото е изцяло в синхрон с условието на интервала. Ако сте възнамерявали нещо по-важно, гледайте да го свършите преди четвъртък, тъй като тогава възможностите ви за триумф са по-големи.

Водолей
Ще влезете в синхрон с астрологичните въздействия, в случай че обръщате внимание на тези дребни, само че значими детайлности, които ще ви оказват помощ да реализирате проектите и желанията си. Това важи с особена мощ за финансовите ви каузи, които през интервала се обрисува да са много сполучливи. Ако имате личен бизнес, доста евентуално е да сключите сполучлива договорка.

Риби
Ще усетите предпочитание да извършите някаква позитивна смяна. Тя обаче няма да е доста лесна, тъй като ще изисква да преодолеете нездравословна взаимозависимост или да се конфронтирате с някого. Ще би трябвало да сложите граници, с цел да не се възползват от вас хора с користни планове. Ако не сте съумели до момента да осъзнаете кой и по какъв метод ви вреди, в този момент ще имате късмет да размишлявате върху тези въпроси.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР