Отборът на Севиля победи като гост Бетис в двубой от

...
Отборът на Севиля победи като гост Бетис в двубой от
Коментари Харесай

Севиля обратно на победния път след триумф в градското дерби

Отборът на Севиля победи като посетител Бетис в дуел от 13-ия кръг на Ла Лига. Лукас Окампос изведе гостите напред в 13-ата минута, а в края на първата част Лорен възвърне равенството. В 55-ата минута "прилепите " още веднъж излязоха напред с гол на Люк де Йонг.

Резултатът бе открит в 13-ата минута, когато Лукас Окампос изведе гостите напред, връхлитайки върху отскочилата топка в наказателното поле и преодолявайки вратаря с невисок удар в средата на вратата.

Малко по-късно Евер Банега получи точно подаване на ръба на наказателното поле и нанесе обещаващ удар, само че за негово страдание той прелетя мъчително покрай дясната греда.

Последва удар на Набил Фекир, който откри пространство в наказателното поле, само че топката мина тъкмо над напречната греда.

В края на първата част Бетис изравни резултата посредством Лорен, който насочи удар от придвижване в наказателното поле и преодоля вратаря, изпращайки топката в горната вътрешна страна на мрежата.

В добавеното време домакините даже можеха да извърнат, само че вратарят на Севиля предотврати попадение.

В 55-ата минута Евер Банега показва превъзходен взор върху играта, намирайки Люк де Йонг с смело подаване в наказателното поле, а ударът от придвижване на Де Йонг бе акуратен и приключи в горния ляв ъгъл.

Последва удар на Алекс Морено, само че Томаш Вацлик още веднъж бе на вярното място и плонжира великолепно.

В 72-ата минута останаха подозрения за игра с ръка на Франко Васкес в наказателното поле, само че съдията подмина обстановката и играта продължи.

Десетина минути по-късно Окампос получи точно подаване, както и времето да стреля от наказателното поле към средата на вратата. Йоел Роблес обаче усети желанията му и отрази удара с добра реакция.

След успеха Севиля е на 5-о място в класирането с 21 точки, а Бетис е на косъм от зоната на изпадащите с 13 точки в актива си.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР