Те са добри манипулатори, знаят как да използват своите положителни

...
Те са добри манипулатори, знаят как да използват своите положителни
Коментари Харесай

С Тях Няма Никаква Оправия! Ето Кои Са Най-Престъпните Зодии!

Те са положителни манипулатори, знаят по какъв начин да употребяват своите позитивни качества и работят, без да се замислят. Дори в незаконните си планове те желаят да бъдат под светлините на прожекторите.

Въздушните знаци – Везни, Близнаци и Водолей

Представителите на зодия Везни са по-садистични спрямо останалите въздушни знаци и нормално са добре въоръжени и доста рискови. Близнаците постоянно вземат участие във финансови закононарушения, огромни мошеници и крадци са.

Престъпленията на Водолеите са постоянно в символ на възмездие. От друга страна, рисковите представители на зодиакалния знак са огромни хакери, мошеници и огромни манипулатори.

Земни знаци – Козирог, Дева и Телец

Престъпните планове при представителите на тези зодиакални знаци са съвсем идентични по тежест. Темпераментните Телци са най-опасните в групата на земните знаци поради своята неукротимост.

Техните закононарушения нормално са свързани с пари и постоянно в организирането и провеждането им работят независимо, защото са много умни и обиграни. Престъпниците, представители на зодия Дева, нормално са тежко въоръжени.

Сред тях по-често се срещат крадци и хакери. Козирозите са склонни да вземат участие в групи за проведена престъпност. Сочени са и като по-големи садисти спрямо представителите на зодия Скорпион.

Водни знаци – Рак, Скорпион и Риби

За Раците се счита, че са най-големите и най-жестоки нарушители от зодиака. Сред представителите на този зодиакален знак се срещат най-вече серийни и невъзмутими убийци, чийто почерк постоянно се отличава.

Този тип палач се счита и за душевен неустойчив. Скорпионите също попадат в групата на садистите, които биха наранили хора и животни. Представителите на зодия Риби по-рядко биха наранили, само че постоянно са забъркани в закононарушения с опиати.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР